tisdag, oktober 31, 2006

päronet.



jag utser här med sandra till världens lyckligaste människa. gissa varför liksom? oh! (bild lånad av sandra)

asos.

varför bor inte dessa jättesöta saker hos mig?
jag som jämt fryser om fötterna. måste köpa ju.
men nu hinner jag inte innan fredag. bajs.
undrar vad porto till usa från asos kostar?
någon som vet?








måndag, oktober 30, 2006

rosebud.



jag har totalt missat nyheten - rosebud minted rose.
sucker som jag är för lipbalms, lypsyl och dylikt så måste jag inhangla, snarast.

jag väntar dock till usa. tror det blir billigare så.

shopping.

de här stövlarna köpte jag idag.
fast in real life är de svarta och inte gråa.
jag är galet nöjd. och känner mig snyggast på jorden i de.
plus att man kan vika ner skaftet så de blir låga. också väldigt fint.
de är liksom perfekta. exakt en sådan modell som jag letat efter.
typ a la cory kennedy.
i new york ska jag försöka hitta de i brunt.
topshop 999 kr.

fina, visst?

new york shopping (!!!)

... som de flesta (som läser den här bloggen) redan vet så flyttar jag om 7 dagar. för er som inte vet - så flyttar jag om 7 dagar till usa. i drygt ett år. och jag kommer inte alls att bo långt ifrån new york city. så nu behöver jag er hjälp med shopping tips! adresser, länkar eller områden - allt! dyrt, billigt, marknad, vintage - allt! tipsa mig om allt allt allt! jag har aldrig varit i new york innan. så jag har absolut ingen aning om var jag ska gå. så ni som har varit i new york. eller som har sett några bra new york shopping guider i någon tidning, på någon hemsida, i böcker eller känner någon som kan new york shopping - snälla snälla snälla skriv till mig. det vore guld värt. nej föresten - diamanter till och med. allt jag har är en artikel om new york shopping från elle. och ett fåtal adresser jag har snappat upp på några bloggar. that's it. så - hjälp mig. tipsa mig om new york shopping. och gärna mysiga cafér, restauranger och uteställen. allt allt allt som är värt att besöka. tack!

ångest

jag måste packa ner mitt liv i två stycken resväskor.

stockholm.

jag sitter på centralen i sthlm och väntar på att kl skall slå 14. 00 för då ska jag träffa gamla vänner som jag inte sett sedan sommaren. oh. och nu är det ju typ vinter. och jag har inte ens någon vinterjacka (ännu). dåligt dåligt. det är lite småkallt ute. what a suprise. hursomhelst. anledningen till att jag sitter på centralen istället för att vara ute på gatorna och titta i de fina butikerna är att jag inte klarar av att titta men inte röra. jag vill ha vill ha vill ha. allt allt allt. när kom det så mycket fint ut till butikerna?

jag har i alla fall köpt ett par skor. ett par flats stövlar. kort skaft. riktiga a la cory. jag är crazynöjd. egentligen ville jag ha de i brunt. men det fanns inte. var slut. så jag köpte svarta. går precis lika bra. topshop finns faktikst i new york också. så visar de sig bli mina nya favoritskor så ska jag se till att få tag på ett par bruna där. yeah. och så har jag plockat på mig mycket fint krimskrams. 3 par örhängen. 2 armband. och en necessär (?) i sammet. jätteröd. sådana som de har på face. fast jag köpte på h&m. 49 pix. h&m är bra. fast jag ska använda den till att lägga.alla.smågrejer.i.för.att.lättare.kunna.hitta.de.i.väskan. typ kanske alla mina 836437640932 olika burkar (händkärm, hudlotion & 237460926 olika lypsyl. perfekt. då blir det ju en necessär på sätt och vis i alla fall. fint.

nej. nu ringde hanna och tygligen ska vi träffas vid slussen nu och inte på centralen. om en kvart. måste springa. ciao. puss!

söndag, oktober 29, 2006

stasia hjärta marc.

hos sandra läste jag att det har tillkommit en ny klocka till marc jacobs alla frukt-klock-modeller. ett guldigt päron. galet fin. och det mest chokerande av allt är att klockan inte kostar mer än 1000 kr. wow liksom. jag trode att de var sjukt mycket dyrare. typ 3000 - 4000. så nu är jag jätteinställd på att få äga detta fina guld päron. det kommer att bli den första marc jacobs i mina ägor. jag blir lycklig bara av tänka på det ... och snart dör jag också av all längtan till new york. och idag är det exakt bara 8 dagar kvar.

föresten ... de senaste 4 inläggen jag har postat har det varit strul med och jag har fått posta om flera gånger. det står failed hela tiden. och något om java som jag inte fattar. är det någon som har samma problem med blogspot, eller är det bara jag?

lördag, oktober 28, 2006

philosophy.

behöver jag säga mer än att dessa underbara sets sååå kommer att få bo i mitt badrum i usa. jag ska storshoppa på philosophy.



duschkräm, kroppskräm & läppglans som doftar mjölkchoklad. oh. yammi.



duschkräm, kroppskräm & läppglans med doft av pepparkakor.



duschkräm, kroppskräm & läppglans som doftar glass.

jag blir hungrig bara av att tänka på att få äga dessa. titta speciellt på de fina stållådorna. de ska jag spara och ha söta saker i. oh. det är som gjort för mig. så årets önskelista till julafton är avklarad. great. titta även det här. kroppskrämen doftar kanelbullar & läppglanset är av smaken cookie. oooh. eller det här settet. doft; varmchoklad och marshmallows. de bara måste få komma hem till mig. och den här scrubben är också som gjord för mig. must have, typ now.

stasia (hjärta) philosophy. jättemycket. och inom högst 11 dagar är något/några av dessa sets mina. lovely. lycka.

någon som vet om philosophy har en egen shopp i NY eller säljs det i många olika butiker? vore fint med hjälp att hitta!

fredag, oktober 27, 2006

i changed.

min dagsoutfit ser nu till kvällen ut så här. det blev en svart kofta istället (i samma modell) och så ska jag nu hinna måla naglarna röda. så blir det same same but different liksom.

angående småshoppingen. skorna satt inte bra. hälstödet var liksom för kort så man gick och trampade på det och skorna åkte liksom sakta men säkert av foten :/ helt bajs. de var så snygga. flats stövlar. ankelboots längd. i svart tyg. med knappar på sidorna hela vägen från sulan och uppåt. jäkligt synd. dock hittade jag istället en potensiell jacka/kort kappa. dubbelknäppning, mörk grå, slutar nedanför rumpan, och gör inte att man ser bred ut om axlarna. på lindex för 799 pix. skitbra. jag har liksom inget att åka i usa till. alla mina andra jackor sitter wierd. kan ha någonting att göra med min viktökning misstänker jag :/ vi får se om den blir min imorgon. maybe. och ett lass strumpisar ska också få följa med hem imorgon.

och så är jag 800 spänn fattigare efter visumet. jäkla dyrt! men nu ska jag springa och vara jury. och kanske äta något på vägen. och hoppas att på bilen inte blåser iväg av stormen. ciao.

föresten, så är den här bilden på cory himla snygg. don't you guys think?

fredag.

länge sedan jag lade upp någon dagens bild. mina arbetskläder är inte så där jätteintressanta faktiskt. men hej. idag är jag ledig. därför ser jag ut så här.

- kofta, indiska
- klänning, indiska
- tights, hm
- stövlar, skopunkten
- mössa, designed by tina, till mig i födelsedagspresent.
- brosh, hittad någonstans, för länge sedan

den söta fjärilsbroshen har jag bak på min mössa. på toppen liksom. men eftersom mössan är pösig och hänger ner så sitter toppen på bakhuvudet. lagom sött så där.

jag ska springa till banken och betala amerikanska - visum avgiften. och framkalla lite kort. ska titta på ett par skor på ogräs och småshoppa lite. och ikväll ska jag sitta i dansjury på en dans-talang-tävling. lite kul. och efter det ska jag och tina ut och dricka vin. himla fint med en ledig fredag liksom. ciao.

torsdag, oktober 26, 2006

klippdockor.



jag är som besatt. detta är officiellt mitt nya fritidsintresse. tragiskt liksom.

onsdag, oktober 25, 2006

klippdocka.

jag blev inspirerad av rubia och i brist på sömninspiration lekte jag klippdocka. stasia stylar klippdocka. det var faktiskt riktigt kul. jag stylade mig själv. i stora drag. svartvitt med inslag av rött. kanske inte att jag har en röd scarf. men nu fick den duga. sjal som sjal. och det har jag nästan jämt. och istället för röda naglar blev sjalen röd. you get the point. det är jäkligt synd att jag inte har gröna ögon. det matchade outfiten bättre. men här är jag i alla fall. i klippdock version. med popfingrarna. och krimskrams kring handlederna. och ful hårfärg. but cute anyway. i look cool.

här kan du också leka.

olsenmani.

jag har olsenmani.

kan inte mary-kate bara sluta ha på sig massa snygga svarta saker. typ klänningar och skor. och äga massvis med snygga väskor. men mest av allt - söta klänningar. och ännu snyggare smycken. my god!



lovely. ögon, ögonen, ögonen - och jag som tyckte att jag hade fina ögon ... hm.



mer av den snygga outfiten. still - damn! but - wzup with the ugly black bag liksom? handtaget - ehh?

tisdag, oktober 24, 2006

how indie am i?

jag hittade ett kul test hos le cat; how indie are you? jag gjordet det och fick följande resultat;

You are an indie follower.
You're indie in that you like indie music. However, you're probably only into whatever your best friend is into right now. You most likely do discover some cool music on your own, but you always seek someone else's approval before it's okay for you to like it. You can appear cool, as long as no one discovers your dark secret.

haha. visst jag är inte särskilt indie. men indie pojkar är de finaste. så på det sättet är jag kanske en indie follower? hah.

måndag, oktober 23, 2006

chanel.



jag dör när jag ser den här väskan och inser att den aldrig kan bli min. den ropar efter mig - köp mig. men jag kan inte.

hot or what?

dettaär absolut en av mk's top 3 outfits. så damn snyggt. sådär väldigt fashionabelt slappt. med läckra heels, ful tröja och trasiga slimmatoslimmade jeans. och alldeles för många smycken. så typiskt mig liksom. love her hair also. och brillorna. the bag is also cute. hett hett hett. min mamma skulle dock ha sagt "man kan ju inte ha klackar till en sådan tröja och ett par trasiga jeans. till de skorna ska du ha klänning. och varför ska man ha en så tjock tröja när det är soligt ute?" haha. så säger hon till mig i alla fall.



vad skulle er mamma ha sagt om denna outfit?

söndag, oktober 22, 2006

stasia hjärta marc.

är inte dessa lack - och mocaboots ren perfektion? från marc jacobs - of course! jag längtar till new york då jag kan gå in på marc jacobs varje dag om jag så vill. och på chanel. 2.55 i love. i svart of course - XL. föresten. denna lady fick en chanel av sina föräldrar på sin 20 års dag. oh. jag är inte alls avundsjuk för att hon har världens bästa föräldrar. jag ska också önska mig en chanel på min 20 års dag. men jag tror inte att jag kommer att få någon. tyvärr. jag får istället rota igenom new yorks alla 2hand butiker. eller lära mig att spara pengar. hm?

moss + doherty = baby

oh. kan man hoppas på att detta är sant. i hope hope hope !

lista + ipod = sant.

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
4. No cheating.

will it be ok? fuck forever, babyshambles
how are you feeling today? i'll take you there, sean paul
how do your friends see you? poor fool, ha makes me laugh/ II muto, phantom of the opera soundtrack
will you get married? voodoo doll, fergie
what is your best friend's theme song? no bravery, james blunt
what is the story of your life? p3 live, lars winnerbäck live i linköping, cloetta center, lars winnerbäck
what was high school like? storebror, laleh
how can you get ahead in life? a rush of blood to the head, coldplay
what is the best thing about your friends? never never, pete doherty
what is tonight going to be like? ode to diverice, regina spektor, live
what is in store for the remainder of this weekend? ingenting kvar, veronica maggio
what song describes you? might tell you tonight, scissor sisters

to describe your grandparents? why have you brought me here, phantom of the opera soundtrack
how is your life going? drop the bomb, cat5
what song will they play at your funeral? stay with me, pharell
how does the world see you? 15 up the morning, babyshambles
will you have a happy life? on our way, christina aguilera
what do your friends really think of you? square one, coldplay
do people secretly lust after you? fingerbib, aphex twin
how can I make myself happy? my love will go, ane brun
what should you do with your life? alone together, marit bergman
will you ever have children? in love with a feeling, babyshambles

hittade denna lista hos legally blonde. den visade sig vara riktigt kul. ett bra sätt att upptäcka album man hade glömt bort att man hade. och ett bra sätt att sluta missbruka cardigans & anna ternheim.

jag utmanar alla som ser detta. fuska inte! skriv en komentar med länk till er blogg också, så jag kan kika. have fun!

united bamboo.

om jag skulle vara designer som skulle skapa en kollektion så skulle den se ut så här;






men egentligen är det united bamboo's s/s 07 kollektion. helt makalöst snyggt.

ofcourse.

got2b.

detta är min nya hårstylings produkt; schwarzkopf chaotic moulding gum. sebastian leran som jag vill köpa fanns inte i västervik. och var dessutom typ 200 spänn dyrare. schwarzkopf burken kostar bara 50 pix. mycket mer jag.måste.spara.pengar.plånboks.vänligt. och bra är den också. väldigt bra faktiskt. och den luktar yammi. den luktar som ett tuggummi jag brukade tugga som liten. love is. really yammi. så det blir lite nostalgiskt varje gång jag fixar håret. heya.

lördag, oktober 21, 2006

music.


på tisdag ska jag hålla street dance klass för nybörjare. läraren jag assisterar har skadat sig så nu ska jag ta klassen istället. det handlar om två klasser x 2 timmar. nybörjade. jättenybörjare. den första klassen är musikelever. som ungefär inte verkar vilja vara där. andra klassen är bild & dans elever. de är engagerade. men fortfarande nybörjare. jag har rotat igenom hela min dator i jakt på låt till koreografi. och hittar ungefär ingenting. jag var mycket bättre på hiphop & rnb förut. nu har jag ungefär noll koll. jag vet inte vad jag ska göra. jag har lite bra låtar till uppvärmningen som jag ska sätta ihop en playlist av. men till koreografin har jag än så länge bara funnit missy elliott - lose control. och jag är så trött på den. som allternativ har jag bennie man - king of the dance hall. men jag vet inte. eller i för sig tror jag inte att problemet ligger i låten. utan i koreografin. för; jag vet inte hur man koreograferar för nybörjarenybörjare !!! typ streetens grundsteg eller nått. det är fucking omöjligt. musik klassen består också till större delen av killar vilket innebär att jag måste köra lite rå stil för att få med de också och inte missy elliott girl.power.dance. vilket är synd. för i nästa klass skulle en sådan koreografi passa bättre.

alltså varför ska något så enkelt som att hålla en street lektion vara så svårt? till och med på den lättaste nivån. det blir liksom svårt för att det är för lätt. oh! jag är frustrerad.

någon som har låttips? kanske något i stil med sean pauls energi och lite av missys beats fast ändå med en jämnstark takt. så 1,2,3 o 4 höres bra. så det blir lätt för de. någon? snälla.

hejlördag.

högskoleprovet är avklarat. det gick bra. eller alltså så bra som det kunde ha gått. så pass minst dåligt som det kunde ha gått. ja. ni förstår. här pratar vi alltså låga poäng. jag får ta min i på JMM genom att vara cool och inte med höga högskolepoäng. det kunde föresten ha gått lite bättre. för engelska + ord delen gjorde i i två versioner. en var ogilltig. test inför nästa år. och självklart var det just den versionen som gick bra för mig. jäkla skit liksom. så den mindre lyckade versionen räknas till mitt resultat. och orden var svåra ad sara än säger! punkt slut. och nu när jag som mest vill lägga mig ner och sova. eller titta klart på säsong 4 av sex and the city så måste jag åka och jobbba. uh. jag orkar inte. men jag tänker inte jobba i mer än 4 -5 timmar. kanske till 22. sedan får de klara baren själva. men kanske att sara skulle komma ner och joina mig för ett glas vin. då kanske jag stannar. we'll see. men nu ska jag duscha. för jag kom på att jag inte minns när jag duschade senast. obs. det lät mer äckligt än vad det egentligen är. så ciao.

fredag, oktober 20, 2006

urbandreams.

eh. ungefär hur snyggt är inte allt det här? jag tror att urban outfitters just har blivit min nya favoritaffär. fram tills nu visste jag inte ens att de sålde annat än kläder, skor och accessoarer. jag vill köpa allt allt allt och trycka in i mitt nya (kommande) rum. och det fantastiskt läckra duschdraperiet bara måste jag ha. precis som jag ha allting annat också. så jag hoppas på att min usa rum har möjligheter för dessa. det vore fint. och föresten så vill jag ha dessa skor också. lovely or what? och dessa fina.