måndag, oktober 30, 2006

rosebud.



jag har totalt missat nyheten - rosebud minted rose.
sucker som jag är för lipbalms, lypsyl och dylikt så måste jag inhangla, snarast.

jag väntar dock till usa. tror det blir billigare så.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså har Bjooti skrivit om det. det har jag missat. jag såg det iallafall på appleheart imorse. synd att man måste beställa för minst 200 kr.

Anonym sa...

Hmm, har aldrig testat Rosebud. Känns lite tungt, kommer sällan till MrsH och är för seg för att klicka hem från nätet..Funderar på julklapp.

Anonym sa...

Förresten, hur fixar man in sig på Modefrossa (konstig mening..) med blogspot. Är oteknisk, hittar inte webbflödet/RSS..

Le Cat sa...

det är värsta fejkjackan från kina. blir asbra. har verkligen kollat i varenda affär jag har kommit över både här och på nätet utan att hitta någon som är fin eller som inte resten av norrköpings befolkning har. hoppas den passar. inte för den gjorde mig fattig direkt utan för att den är fin! antar att någon bild lär komma upp när den kommit. nervös inför flytten?

stasia sa...

sandilyn; men det måste ju finnas fler ställen att beställa från. har för mig att jag var inne på flera sidor igår. googla lite!

fashiongeek; oh. tycker absolut att du ska orka gå till MrsH, eller önska i julklapp. rosebud är verkligen beroendeframkallande. vissa säger att det är ett dyrt vaselin, men fasiken, det är skitbra! och angående modefrossa - gå in under setting, och sedan fiken site feed, sedan står det site feed url. tror det är den adressen.

Anonym sa...

Jaa, jag får ta och göra det! Hmm, hittar inget Site Feed URL, finns inte ens något "Publish Site feed" på min. Kanske det bara finns på speciella templates, eller bara på original och inte på blogger-beta?

stasia sa...

fashiongeek; men använder du blogger? då borde dy finnas! annars ta kontakt med de på modefrossa, och fråga! good luck!