söndag, september 03, 2006

stasia letar stövlar !

exakt en sån här modell på stövlar letar jag till i höst/vinter. i svart. snörningen är inte nödvändig. så snälla tipa sig om vad jag kan hitta sådana stövlar. alltså samma modell som på bilden fast i svart. jag måste måste måste ha sådana stövlar när jag åker till usa. och redan nu skulle inte heller sitta fel! tipsa mig!

10 kommentarer:

Anonym sa...

tror det är bra med second hand gällande sådana stövlar (finns massa har jag sett iaf)

Anonym sa...

Jag bloggade om dessa skor för ngn vecka sedan och skrev exakt som dig, att jag letar efter sådanna i svarta, så hittar du några tipsa mig. Jag lovar jag ska tipsa dig om jag hittar ett par=) Lycka till

stasia sa...

anti - jo. second hand är alltid bra. dock finns det bara röda korset i västervik. inte mycket med andra ord.

sofia - of course. får jag några tips skickar jag de vidare. dock vet jag att björn borg hade en sådan modell i svart förra året. men jag antar att de inte finns kvar i år? har inte sett i alla fall.

Anonym sa...

ja jag vet oxå att Björn Borg hade sådan stövel förra året och jag funderade på att köpa de då, men jag gjorde aldrig=( STORT misstag. tror inte de har i år. Har sett liknande med det är både skinn och mocka, inte så fina....

stasia sa...

sofia - ja, samma stora misstag från min sida. tyvärr. jaha. så de har en liknande variant i år också? hm. men är det samma modell då, förutom både skinn och mockan ?

Anonym sa...

ja de björn borg finns på nilsons. De är grymt snygga! sen har även din sko en liknande variant (billigare prisklass då). Men om du är i norrköping nån gång, kolla in myrorna, åk runt på ekrishjälpen. där hitta jag båda mina par som ser ut sådär förra året.

stasia sa...

michaela; finns de? oh. är det sant! tack snälla. ska åka dit så fort jag får en dag ledig! tack tack! och ja. ska absolut kolla norrköpings 2hands när jag är i stan. man kan aldrig ha för många skor :)

Anonym sa...

halla! det finns faktiskt fler second hand än Röda Korset stasia... Rumäniens barn, Erikshjälpen osv... så det så :D

Anonym sa...

de finns ju på skopunkten!!!!

stasia sa...

pretty in pink, är du säker?!?!?!