lördag, januari 27, 2007

skins + bloggvett.



det här verkar verkligen vara något som man absolut inte får missa. vilken genial show.
vilken tur att det finns något som heter torrent då, för olyckliga oss som inte bor i UK.
episod 1 finns att hämta hem här. hm, får man tippsa om nerladdning så här? tell me om jag kan få böter för det!
episod två kommer på torsdag. den som väntar på något gott så.

förövrigt så är stylebubble min favoritblogg just nu. hon skriver bara om sådant man vill läsa. om sådant som det ännu inte har skrivits 6725781346702309 olika inlägg om. som alla svenska modebloggar (läs; bloggtoppens modebloggselit) som verkar kopiera och hämta sin information från varandra. det kan kanske bero på att stylebubble inte bor i sverige, och inte läser samma gamla tidningar som vi. och inte shoppar på samma gator. och läser inte svenska modebloggar - som alla skriver om samma sak. elin kling, elle-galan och h&m webbshop. comon people, give me a break liksom!

poängen är alltså att hon är grym och att det i sverige kanske sammanlagt finns högst 5 vettiga modebloggar. och nej, de ligger inte på top 10 på bloggtoppen. jag ska nog byta kategori på min blogg. typ vad som helst som inte är moderelaterat. eftersom mode now-a-days verkar betyda elin kling, ebba von mainstream och sofi whatever. and i don't need that shit.

och people sluta skriv om h&m's jäkla webbshop med deras nya klänningar (!!!) jag tror att alla nu har fattat att de har fått in en del fina grejer. men alla 7634029817490237578342019 random modebloggar kanske inte behöver skriva om det. we get the point! so stop! skriv om något vettigt istället. typ om barnarbetare som jobbar på h&m's fabriker. det vore kanske något, för omväxlingens skull!

ja, feel free to hoppa på mig och försvara elin kling or whatever.
för det är ju sådant man får ta när man skriver något ärligt now a days.
folk till och med raderar sina inlägg, för att de inte vågar stå för sina åsikter, or what?
är det kanske inte längre ok att skriva något som ingen anna redan har skrivit 673549214 gånger om? va va va?

3 kommentarer:

Le Cat sa...

sjukt bra serie yo

stasia sa...

le cat; i know!

Anonym sa...

Oh ja, det ar den enda serie som lockar hit alla kompisar utan freeview pa torsdagkvallen med en ursaktande flaska vin! Loves it!