söndag, januari 14, 2007

bilddagbok.

eftersom vissa människor har upptäckt smidigheten med bilddagböcker, så upptäcker jag smidigheten med att helt enkelt länka till de, istället för att sitta och ladda upp egna bilder. speciellt om människan i fråga publicerar bilder som jag har tagit. därför bjuder jag på lite nostalgibilder från gymnasietiden från bosses bilddagbok. enjoy.

- studenten/studentveckan
- grease musikalen

puss stacy.

5 kommentarer:

Anonym sa...

fan va fint sminkad du var!!! (greasebildenra) :) Nice! Har du gjort det själv eller nån annan?
Åhh, har varit på sminkkurs idag så jag e helt inne i sminkets värld idag ;)
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuussss!

stasia sa...

fintofint, färgstarkt i alla fall :) jag blev först provsmikad och visad hus min karaktär skulle sminka sig, eftersom jag själv kan ABSOLUT inget om smink, eller ögonskuggor för den delen. men därefter sminkade jag mig själv. som alla andra. så på bilderna har jag sminkat mig själv! :)

vad är det för sminkkurs du har varit på då? nyfiken. tell me tell me. pusspuss

Anonym sa...

jag tyckte det var underbart snyggt :) jag ör itne rädd för färger !

Mary Kay heter märket.. du har säkert hört talas om det i USA det är nog gansak stort där... dem hade en gästkväll med sminkrådgivning o grejjor! sketaskoj!! :D

ha de fint!!!pusspussuppuss!!

stasia sa...

källiström; well, jag tackar :)

ja, marykay. deras produkter är bra! ah, vad trevligt. så du köpte massa smink och tilbringar alla kvällarna hemma med att sminka dig? :)

puss

Anonym sa...

varsågoo :)

jaa de mahr bra grejor men d ee ju dyrt, men de e dryga o bra iaf! nejj köpte inget då, men funderar på att köpa lite foundation sedan när ekonomin tillåter ;) hehe!

jaha, vad händer i USA då?

sett några roliga streetbasket matcher?

pusss

PUSS PUSS