lördag, december 30, 2006

irritation.

det mesta irriterande som finns är när man just har varit på manikyr och fått världens snyggaste naglar. och de torkar. ja. men sedan händer ändå nån liten skitsak och man får en repa i färgen. en jäkligt stor än. antagligen av för många lager av färg.

det hände idag. jag är skitirriterad, eftersom det innebär att jag imorgon i city måste hitta ett ställe som kan lacka om EN nagel åt mig. som om jag inte har annat att göra liksom.

jag har föresten den här färgen på naglarna. den är skitsnygg. måste inhandla snarast.

väl puss&godnatt.

my new baby.



här är min nya baby. julklapp från mor. min mor är ju ungefär bäst i världen.
det tar en sekund för ett fönster att komma. och det tar inte 73649238 år för media player att komma igång.
jag är typ jättelycklig. nu försöker jag bara koppla samman min nya baby, med min gamla trötta baby.
det går inte så bra. jag trode jag gjorde rätt, men de hittar inte varandra. well. får jobba på det.
nu ska jag titta på alla mina julklappar igen och igen. och sedan spela the sims. yeya.

imorgon ska vi äta julbord på aquavit. yammi. vill ha prinskorv. och jönsons. yammi.

puss stacy.

todayisagoodday.

hej! jag ville bara mest skriva att jag traffade mamma och anders igar. sa lars och lena - formedlar ni vidare till birgit ... ? att allt gick bra och att de ar framme och sa. eller ja, det ar ju klart att de ar framme eftersom jag har traffat de. haha. men well, ni forstar.

phantom of the opera var magiskt. jag satt och grat i alla nummer for att det var sa fint. oooh. sa fint var det. agnes, om du laser detta. du och jag maste ga och se den. jag ar beradd att betala svindyr biljett for att fa se det en gang till! 133$ - sag till om du har rad!

nu ska jag instalera anti virus och alla andra program pa min nya, helt fantastiskt fina och valdigt snabbt fungerande dator. och sedan ska jag jobba. och sedan om jag inte har somnat kan jag visa alla mina julklappar fran sverige. heja. jag fick sa mycket fint!

ciao. puss stacy.

torsdag, december 28, 2006

broadway tomorrow.

jag har hangt framfor min pytte spegel i badrummet och i brist pa annat att gora testat olika satt att mala kajal pa. jag har ocksa testat min nya fina nyarsklanning. som jag fortfarande inte har lyckats fa ett bra kort pa. och som jag forovrigt funderar pa att inviga redan imorgon. liksom forinvigning. testa lita. pa broadway.

jag har ingen aning om vad man forvantas ha pa sig pa en broadwayshow. sherri, min hostmum, sa att det ar allt fran finklanning till jeans. folk tar pa sig det de kanner for. jag har dock fatt for mig att majoriteten klar upp sig lite. nar jag akte trang buss i city satt det massa folk bredvid mig som skulle pa nan broadwayshow. och de var valdigt fint kladda. sota tanter med fina smycken. gulliga barn. och snygga damer. sa jag bestamde mig for att tillhora den uppkladda kategorin, eller ska jag snarare saga, stilfulla, genomtankta? ja. genomtankta. sa jag kor pa en forinvigning av min nyarsklanning. svara strumpbyxor och mina gardenia skoletter. svart ar fint. hej hej. sedan blir det kajal. jag overvager att strunta i mascaran. kajalen syns liksom battre da. och det ser inte lika mycket ut. som med bade mascara och kajal. jag maste nog fa puenktera att mina kajalstreck inte ar av det tunnaste slaget. och sedan blir det red lipstick. sa svart svart svart. toppat med fint rott. till det blir det nog min svarta kuvertvaska, som jag fyndade pa tradera. eller kanske den svarta, med toffs. men jag funderar pa om inte kedjerem inte ar for mycket tillsammans med klanningen. det aterstar att se.

anledningen till att jag vill testa nyarsklanningen innan nyar ar for att den parlbroderade kanten, uppe vid ringningen/halsen, stryper mig en aning. om jag ror runt pa mig i klanningen en del,vill saga. sa jag maste checka hur pass irriterande det blir. och hur pass mycket jag maste ga runt och dra i klanningen under kvallen. eller om klanningen helt enkelt skulle driva mig galen pa en nyarsnatt, da att irritera sig pa sin klanning ar det sista man vill. ja, ni forstar.

oj. nu blev det ett valdigt langt inlagg. jag skulle ju egentligen bara beratta om att klanningen strop mig.

well. imorgon far jag traffa mamma. och fa julklappar. och lyssna pa pahntomen of the opera live. heja.
nu ska jag ga och ladda genom att lyssna pa skivan.
puss stacy.

ps. foresten. jag har bytt visningsbild, den verkar inte synas an, men nar den kommer fram, sa har jag pa mig nyarsklanningen. sa for er som undrar hur den ser ut. ni kan ju forsoka urskilja nagot dar. ni kan i alla fall se dekorationen kring halsen.

blogg.

foresten, om ni undrar varfor jag ar sa produktiv pa min blogg den har veckan, sa ar det for att jag ar sjuk. och barnen har lov. sa de gor massa roliga saker med mor och far. och jag far time off. well, nar jag ar sjuk. och inte har nagon bil - eftersom de ar ute. och inte direkt nagon att traffa. sa blir min time off till att sova, dricka te och sitta framfor datorn. men min hals borja gora mindre ont nu. heja te och halstabletter. ciao sa lange da. jag ska nog sova.

milly.



maste ju fa visa den har helt urfina klanningen, fran milly, for er som jag rakade finna idag. karlek vid forsta ogankastet heter det visst. den ska tydligen finnas pa bergdorf goodman. men jag misstanker att priserna inte riktigt ar min prisklass. men den ar ju tjusig. synd att man inte ar gjord av pengar bara. ja, det skulle vara nagot.

loversdream.

titta vad jag har hittat, anna ternheim live i norrkoping, den 3 november. det ar ju den konserten jag var pa!
lovers dream ar som bast live. hejaho. och anna var sa fantastiskt bra.
har ar ocksa i'll follow you tonight. ocksa fran samma kvall. oh vilken nostalgi.

puss stacy.


large.



sa har hoppas jag att storlek large wayfarersen kommer att sitta pa mig. stort ar bra.
foresten sa ar ju ashley skitsnygg, som vanligt liksom.

foresten, ar det nagon som vet vad det kostar att byta glas i solisar. sa om jag koper dessa i large, med smoked glas, kommer det att bli sjukt dyrt att byta ut glasen mot helsvarta. nagon som vet?

nosejob.

... pa tal om mk liksom. kanske att det ligger nagot i detta. den ser ju faktikst lite smalare ut, visst gor den det.

individualism.

det har ar ungefar ett av de mest korkade inlaggen jag last pa lange. ja men hej miss jag-vill-vara-sa-individuell-sa-jag-slutar-att-anvanda-min-doskalle-scarf-eftersom-det-nu-ar-en-dod-trend. for att jag vill ju vara sa individuell. hej hej. mer individualism at folket. hej hej hej.





alltsa ibland vet jag ju inte om man ska skratta eller grata at folks idiotism.

wayfarer # 2.



remember jag skrev om wayfarer bagar? well. jag har kikat runt lite och fattat att sjalva ordet wayfarer ar namnet pa en modell av bagar. sa ray bans har inte direkt ensamratt pa sjalva wayfarersen. sa for att fa lika coola bagar som miss kennedy behover jag inte leta ihjal mig efter ett par ray bans utan kan kopa nagra av bagarna ovan och kanna mig jaklig nojd med det.

nu ar ju fragan bara, vilken storlek. bild 1 - large. bild 2 - classic. saken ar ju att jag har ett ganska stort ansikte. och brukar tycka att stora glasses aldrig blir lika stora pa mig som pa andra manniskor. sa om vi tanker att jag vill ha en lika stor modell pa mina bagar som mk har pa sina. sa maste jag tanka en storlek storre, eftersom hon ar ungefar pytteliten och det ar inte jag. vilket innebar att jag borde satsa pa en size large.

buy now price 6.95$, med frakt 13.95$ - ar inte ebay for underbart.
fast jag ska nog vanta nagra dagar, se vad som hander med mina andra tva auktioner som jag bevakar.
helst vill jag ju ha helsvarta glas. sa vi far se hur det blir.
men i varsta fall, om jag inte gillar de, ar det ju bara att lagga ut de pa ebay. haha.

senare idag kommer mamma och anders till new york. heja.
och imorgon ska vi pa phantom of the opera, pa majestic theater, broadway. lycka.

puss stacy.

onsdag, december 27, 2006

klanning.



varfor finns alla de fina klanningarna pa ebay bara i storlek xs och s? orattvisst liksom.
den har klanningen vill ju ha mig, och det ar valdigt omsesidigt. skit som sagt.
det ar en sadan klanning jag skulle vilja ga och klubba i nagonstans. med lite fint rott lappstift till.
eller kanske med mina nya roda skor, som jag far pa fredag. lovely det skulle bli.
men nej juste, xs var det ja.

wayfarer.



ebay har blivit mitt andra hem eftersom jag har gett mig fan pa att fa tag pa ett par ray bans wayfarer dar. det finns en hel del auktioner. jag bara vantar pa den perfekta. da priserna ar lagom bra. mitt motto pa ebay ar ju att fynda. inte att handla upp onodigt mycket pengar. bagarna ar sa snygga, sa nordigt snygga. love them. sa hall tummarna for mig att den perfekta auktionen ar pa g. de har ar ju lite annorlunda. men sota.

puss stacy.

söndag, december 24, 2006

theblondething.



har man bara vant sig vid chocken eller ser mk's har faktikst helt okej ut?
hm, nej, det maste vara att chocken hart lagt sig. for nej ... jag kan inte tycka att det ser friskt ut ... nej.

lördag, december 23, 2006

la garconne.

idag hittade jag en for mig ny webbshop. la garconne. och jag maste ju fa saga att det finns mycket fint. for mycket.



fabulousa marken som alexander wang, 3.1 phillip lim, cacharel, javovich-hawk och mint finns nu tillgangliga. och i februari tillkommer manga fler lika fabulousa namn. vanessa bruno, sonia rykiel, luella bartley & camilla staerk ar bara nagra av de. och aven svenska acne & cheap monday kommer att tillkomma. jag langtar till februari. men medan man vantar till febari finns just nu denna skonhet fran daryl k tillganglig pa rea, for endast, host, 425 $. alltid nagot kanske. well som sagt. ni marker nog att priserna kommer att ligga pa lite mer an man har rad med. men ibland kan man ju lyxa till det lite. som nu. kring jul. kanske. man kan ju i alla fall titta pa allt fint.

mooka kinney.



jag alskar nylon. for dar kan man alltid lasa om ny, intressant och ung design. och annat intressant. senaste fyndade jag market mooka kinney. verkligen vart att lagga pa minnet. deras kollektion ar annu inte stor. men det de har ar verkligen fint. underbart sota, farglada klanningar helt i min smak. till och med jag som helst undviker farg, vill ha alla deras klanningar. speciellt fina ar modellerna och detaljerna. jag alskar detaljer. tjejerna bakom namnet mooka kinney, alison lewis & rachel antonoff skapar klanningarna genom inspiration de hittar bland klader i second hand butiker. smart. for det ar ju da man far den har harliga kanslan pa kladerna.

artikeln om mooka kinney finns i senaste numret av nylon. for er som inte har mojlighet att kopa tidningen kommer den inom snart att finns tillganglig for lasning pa nylons hemsida. och medan ni vantar kan ni har lasa tidigare nummer. och for er killar finns tidningen nylon guys.

fredag, december 22, 2006

last saturday.

bilderna fran misshapes i lordags har kommit upp. och det fanns pose-vagg-bilder. helt alvarligt, jag letade ihjal mig efter vaggen dar pose fotorna tas. men hittade inte. jag ville ju sta bredvid och fota alla snygga people. men nej. arligt talat - det fanns ingen vitt vagg dar. allt var svart. men jag hittade i alla fall en bild nar gay killen upptradde. jag o daniella star o halvklubbar i bakgrunden. han var halvbra.



sedan hittade jag en bild pa en boy som bjod mig pa en marlboro och sedan dansade vi. han var typ shjukt sot, men har pa bilden ser han helt sne ut. lite synd. well. han kanske kommer med nagon annan gang. da kan ni fa se. han var trevlig ocksa. jag minns inte riktigt vad han hette. men han dansade bra. och lyssnade pa regina spektor. heja. och drack vin. precis som jag. det var lagom min typ av boy.



well. nu ska jag sova. eller kanske dricka lite juice innan. snart ar det julafton. och da ska vi dricka snapps (stavas snapps med tva p. jag undrar da det) jag vill dock ha vin. jag har vinabstinens. ar riktigt sugen pa nagot riktigt gott, lagom syrligt vitt vin. snalla mamma, kop ett gott vin till mig pa flygplatsen!

puss stacy.

barney's.



varfor hanger jag aldrig pa barney's samtidigt som typ ashley olsen shoppar dar? typiskt liksom.

torsdag, december 21, 2006

flytt.

idag blev mitt nya rum fardigt. igar kom sangen. och idag har jobbkillarna flyttat ner min tv, byra och sangbord. det ar ju alltsa lite tveksamt om det gar i nagon hylla eller ej. hm. rummet ar typ pytte. ni som har varit i mitt forsta rum pa folkuniversitet vet hur litet det var. typ same thing har. och ni som har varit hemma hemma hos mig. ungefar sa stort ar det. det ar litet men mysigt. och fint. och frasht. och jag ska fa en helkroppsspegel. sa i like it. det andra rummet var visserligen stort. men onodigt stort egentligen eftersom jag inte direkt hade nagra mobler att stalla dar. det enda jag kommer att sakna ar toalett forbindelse direkt fran rummet. nu ar det runt hornet istallet. haha. typ en meter. men har man haft lyx en gang, vill man ha det jamt. ni vet.

i alla fall. sa ikvall maste jag flytta ner alla mina grejer. och gora mitt rum fint. och titta pa O.C
jag kan nog visa upp det for er imorgon. jag tror att my bathroom ocksa blir fardigt da. heja!
om 3 dagar ar det julafton. och jag ska fira med andra svenska kids. jajaja.
och om 7 dagar kommer mamma & anders. jajaja.
och om 10 dagar far jag bara min nya fina klanning. med mina nya skor. jajaja.

puss stacy.

onsdag, december 20, 2006

harvest moon.



snart slutar ett antal auktioner på harvest moon. jag ar annars inget stort fan av varken tv eller dataspel. men harvest moon och the sims ar speciella. jag och tina var helt fralsta pa harvest moon pa hogstadiet. och nu, nar jag bor i ett hus med ett playstation 2 i sa maste jag ju bara kopa det underbara spelet. det ar fruktansvart gulligt. jag kan sitta och skota om mina djur och odla morotter i timmar. dagar. so cute.

spelet gar ut pa att du som liten boy som driva en bondgard. skota om djur. odla gronsaker & all that. sedan ska du ocksa forsoka gifta dig med en girl. antagligen alskar man det eller inte. det ar lugnt och fint. man springer omkring och gor sina sma sysslor. ar med pa fester tillsammans med resten av byn & deltar i sma tavlingar. som en liten sagovarld. pretty.

after harvest moon - back to nature har det kommit ett antal spel med battre grafik and all that. men jag gillar det gamla bast. med lite halvtaskig grafik. men sott. sa om priserna inte stiger allt for mycket kan jag snart spela harvest moon pa var fina nya tv.

puss stacy.

dagens agnes.

svåra sånger.
inlagt onsdag, 13 december 2006 @ 18:04 av
Marcin

agnes: “luciasångerna är ganska svåra…”
agnes: “…svårast är den här om staffan som var en stalegren"
agnes: “vad är en stalegren egentligen?”

allt citerat fran dagens agnes.

ibland laser jag saker som jag inte kan sluta skratta av. dagens agnes, svara sanger, ar ett bra exempel pa det.
och sa aven det har inlagget fran style sucker. vilken briljant blogg. fler inlagg onskas!

ebay.




dessa fina saker har jag hittat pa ebay. och vill ha. men nej, for att jag ar en duktig flicka som kan spara pengar (agnes!). men de ar ju sa himla fina. titta pa den bla klanningen bara. vem vill liksom inte bara den? och rutig kofta ... nej, juste, spara pengar var det. kopa presenter till andra, inte till mig sjalv! sluta hanga pa ebay!

ciao!

tisdag, december 19, 2006

i need.

- nya fltas stovlar. eftersom mina fran toshop borjar ga sonder i halen. i halen av alla stallen. blir sa javla forbannad nar man lagger ut 999 pix pa ett par skor som haller i knappt en och en halv manad! forbannat ocksa. ska det inte vara bra kvalite pa sa pass dyra saker? javla skit. de var ju mina favoriter.
- nya koftor. svarta. min favorit ar min svarta fran indiska. som jag anvander typ jamt. alla andra koftor har typ krymt och blivit fula for att jag kopt de i javla budget affarer. jag hatar att jag inte ar rik. fasten h&m ar snyggt.
- en fin klanning. klubbfin alltsa. som man kan kanna sig riktigt fin ut nar man klubbar. det saknar jag. eller sa ar mina nuvarande inte tillrakligt klubbiga.
- nya tights och strumpbyxor, som inte aker ner. jag hatar nar de aker ner. det kanns som man skitit pa sig. och ar jakligt fult nar man gar och drar i de hela tiden. specillet skitjobbigt nar man klubbdansar och har de nere vid knana. typ.
- ny mossa. som inte hanger ner for mycket bak, men som anda hanger. kan inte hitta den ratta.
- en stor, svart, vardags vaska. jag har kommit fram till att jag inte har nagon svart vaska. alltsa ingen vardagsvaska. bara typ mindre vaskor. jag behover en svart stor vaska. ska det vara sa jakla svart liksom.
- en rod kuvertvaska. hur lange har man inte letat efter det liksom. hittar ju aldrig.
- en ny dator. min gor mig galen. jag slar ihjal den snart.
- ny mascara.
- nytt puder.
- julbord. det ar ju fan jul snart. var ar all stammning?
- nytt allt. jag vill ha en stylist. jag orkar inte med all stilfulla manniskor. och man sjalv bara forsoker och forsoker.

jag ar bitter. i don't know why. nu ska jag sova.
btw. venera brought me kvas today. fucking awsome. jag ar nog lite rysk trots allt.

godnatt.

bortskamdasnorungar.

det har inlagget ar typ det roligaste jag last pa lange.
i love nar people ar pissed off och far ur sig det pa ett sa lasvanligt satt. heja!

måndag, december 18, 2006

i like this picture of me.

more new york.

hittade nagra bilder, i mina hostparents dator, som jag tyckte var varda att visa upp. love new york ju.











well, cred till my family for bilderna. for jag antar att det ar de som har tagit de?
annars ber jag om ursakt om det ar nagon annans bilder. men jag tror inte det.

omg.



omg. vad har hon gjort? det ser ju helt jakla sjukt ut! nagon som inte haller med?

more new york pictures.

igar fick jag daniellas bildmapp fran forsta veckan i new york. antligen. so i share it with you guys.
massa cred till daniella for all the pictures.




naked cowboy at time square.



sephora shoppingbags.



new york city at night fran farja.



fun pa toalett pa farja.



fun pa toalett pa farja nr 2.



time square.



city.



school.



real policeman. he had a workshop with us about security.



rast?



st. john's university, long island



last day at school. bye.

puss stacy.

söndag, december 17, 2006

house&basement.

ok. ni som har tjatat om att ni vill se hur jag bor. here it comes:



vart hus. jag bor just nu i rummet med de 3 fonstrena langst upp. vi har en bakgard som ar storre an den ser ut. och som nog blir riktigt harlig pa sommaren. och bild nummer 3 ar gatan var gata om man tittar till vanster. vi bor i en ende, typ.



har ar kallaren som har varit pa gang alldeles for lange. det enda som ar klart ar att tv'n ar uppe. och mattorna, malade vaggar och ljus. detta ar alltsa kommande tv hornan i kallren som ocksa ar / lekrum. vi vantar pa de nya sofforna.



mitt kommande rum. det ar typ jatteoklart. men jag planerar att stalla sangen langs med vaggen som bara syns lite i bild 1. men huvudet bort fran fonstret (ar ni med?) informningen i vaggen kommer att fyllas ut av en byra och maybe en golvlampa om den far plats. och det som just nu ar proppskopp, kommer att fa sma dorrar, som jag ska dekorera med fashionabelt kollage. och vaggen som ingangen till rummet sitter pa. dar kuddsidan kommer att vara ska dekoreras med foton. och langst vaggen med fonstret ska en hylla sta (forhoppningsvis) ungefar. det kommer bli fint i alla fall.



blivande (mitt) badrum och kontrollrum (ingang till vanster) ocksa valdigt oklart.

resten av huset tankte jag ta bilder pa pa onsdag, efter att staderskan har varit har. heh.

puss stacy.