fredag, december 01, 2006

the L word.

jag läste just att premiären av the l word säsong 4, har satts till söndagen den 7 januari, 10pm.
i sverige dröjer det nog längre.
tur för mig att jag nu inte bor i sverige. whey. l word. l word. whey.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Stasia (måste kännas konstigt att istället bli kallad Anna helt plötsligt). Nu har jag, dvs Sebastian fått tag på din omtalade blogg. Den är trevlig - och oj vad produktiv du är..
Jag tror inte att jag förstod riktigt hur modeintresserad du var förut - även om det förstås märktes att du tänkte på vad du tog på dig. Måste erkänna att jag tycker det är intressant. Men det vore inte fel med lite fler glimtar från NY och Au Pair livet även om det är en modeblogg.
Agnes ser fram emot v 8 massor och har bett mig hjälpa till att hitta flygbiljetter. Lycka till med sparandet till drömväskan (även om det inte verkar gå jättebra).

stasia sa...

sebastian; "Jag tror inte att jag förstod riktigt hur modeintresserad du var förut - även om det förstås märktes att du tänkte på vad du tog på dig." - vilka nogrant utvalda ord :) nar jag laste det kom jag att sakna dig lite. haha. att sitta pa varldens och disskutera med dig och nar du alltid sager massa smarta saker, sa att jag kanner mig dum. haha :)

well, jag ska se vad jag och min omtalade blogg kan sta till tjänst med angående au pair jobbet och new york. nagot särskild du ar intresserad av?

halsa agnes att det ska bli sa haaaaaaaaaaaaaaaar kul. och att vi ska gora massa kul. vi kommer ha tillgang till bil hela veckan. whoa! och sa maste hon skicka en kopia av hennes leg eller natt, sa jag kan fixa sa vi kan komma in ;p you know.

jobba med flygbiljetterna.
saknar er.
puss.