måndag, juli 31, 2006

the devil wears prada


vem orkar vänta på att the devil wears prada har premiär i sverige?
inte jag. därför ska jag se den right now.



någon mer som inte har kunnat hålla sig?
berätta gärna vad ni tyckte i så fall.

Kate Moss for VanityFair

kate moss på omslaget till nya numret av VanityFair. riktigt snyggt omslag, om ni frågar mig. i tidningen blir hon även utsedd till international best dressed of 2006. häftigt.



någon som vet om VanityFair finns att köpa på pressbyrån?
jag är nyfiken på alla andra snygga bilder som gömmer sig i tidningen.


söndag, juli 30, 2006

Dakota Fanning



tjejen är bara 12 år. jävligt begåvad och stilig. om 6 - 7 år tillhör hon hollywood-eliten, med de största rollerna. alla andra får lov att passa sig, tror jag.

lovely

klänningen som mary-kate har här är alldeles alldeles underbar. de två spetsremsorna i mitten gör verkligen allt. superfint. himla snygg väska har hon till också.



någon som vet var klänningen är ifrån?

sockerdricka


nyss bytte jag namn på sockerdricka. från howtowalkinhighheels till rött. det blev väldigt spontant. först tänkte jag helt enkelt bara byta till stasia. men sedan såg jag mig själv istället skiva rött. och trycka på spara. så därför skriver jag det här. så jag inte glömmer bort det. nytt namn - rött.




hjälp. which one to keep?

bara en får stanna kvar i min garderob
jag kan inte bestämma mig för vilken




vilken tycker ni att jag ska behålla? det finns inga direkt för-och-nackdelar. förutom att jag har massvis med svart (men som jag redan har sagt, man kan aldrig ha för många svarta plagg) och gråa plagg har jag väldigt få. nästan inga. stjärnorna syns tydligare på den gråa. men svart är alltid svart. oh. jag vet inte. hjälp mig.

update. det är soligare på den bilden med svarta klänningen. tänk på det. sådant kan påverka valet har jag läst. (alltså om bilden ger ett varmare intryck) så skit i solen (:

stasia shoppar


här är gårdagens shopping. jag är helnöjd.




1. t-shirt, h&m. jag tyckte det var fint med trycket. ibland måste min nacka faktikst vila sig från alla ton med halsband. 2. klänning, h&m. det är stjärnor på och klänningen är gjord i mjukistyg. mysigt värre. plus att den modellen är underbar. 3. klänning, lindex. den är guldig och alldeles, alldeles underbar. det är min nya partydress. 4. ebbas stil + kalender 06/07. ebbas stil för presentkortet efter lyriktävlingen. äntligen blev det av att köpa den. har bläddrat lite. den är kul. dock för mycket ebba överallt. kalender. ja. för min har tagit slut. och den med dess storlek symboliserar mina akademiska planer i höst. alltså inga alls. men fåren är supersöta. tack bohemica för tipset. tights (alla bilder), h&m. man kan aldrig ha för många tights. plus att jag är trött på strumbyxsleggins. tygtights är bättre.

budgetshopping all the way. jag väntar till stockholm med de dyrare plaggen. där finns det mer att välja på.

/stasia

urbanoutfitters öppnar europashop

yes. det är sant!
i höst kommer urbanoufitters till stockholm. men redan nu kan vi i sverige shoppa urban. här.
utbudet är ännu ganska litet. men jag antar att det kommer mer med tiden. men det finns redan nu en del riktigt schyssta grejer. så ta en titt.

/s

lördag, juli 29, 2006

vansinne


den enda anledning till att asos har alla dessa skor i sitt sortiment är för att driva mig till vansinne. oh. jag vill ha. villa ha. vill ha. de måste väl förstå att för många snygga skor i sortimentet är farligt. någon borde informera de om det i alla fall.




jag vill vinna på lotto. så mycket pengar att jag kan köpa allt jag vill för resten av mitt liv utan att kontot någonsin bli tomt. det skulle jag gilla.

imorgon återkommer jag med dagens norrköping shopping fynd i bilder. i text ser det ut så här; två klänningar (som ska bli en. ni får hjälpa mig att välja). en oversized t-shirt. nya tights. guldig klänning/tunika/something (?). ebbas stil. samt kalender (som med sin storlek avspeglar mina akademiska planer inför hösten. hah)

godnatt.

fredag, juli 28, 2006

interview with pete, again

pete är så fruktansvärt trevlig

armband till stasia :)

ja. då var det bestämt. detta armband skall bli mitt.
nästa vecka. när mitt VISA kommer.
så snälla ni. köp inte upp alla. lämna ett åt mig åtminstonde :)




tack snälla emma som räknade och fixade. och tack för rabattkoden.

(jag och tina har varit och busat. tänk er väg - vägkorn - stor blomkruka. 1 m i diameter - högklackat + polisbil. there you have it)

fråga om asos

hjälp mig!

angående asos. hur vet man hur mycket frakten kommer att kosta för varan man vill beställa? alltså om jag vill få reda på det innan jag beställer. går det?

snälla någon svara. för jag vill verkligen ha detta.

update. jag följde anvisningarna som jag fick av emma i komentar. men det visar sig att mitt nuvarande kort inte funkar för sådana betalningar. mitt VISA kommer nästa vecka. så min fråga är. kan någon kolla åt mig vad portot på armbandet blir genom att logga in på sitt eget asos konto. snälla snälla snälla.

kvällsrött


jag tycker att rött är fint



klänning - indiska. väst - h&m. tights - åhlens. pumps - wedins. väska - lånad av agnes (du ska få tillbaka den snart. sorry) sidenband - funnet hemma. läppstift - isadora, färgen; summer red. (för er som letar rött läppstift kan jag verkligen rekomendera den färgen. jag provade 3 olika märken och nyanser innan jag slutligen slog mig till ro med detta isadora. den för mig - perfekta röda färgen)

jag och tina ska ut. det är fredag och jag jobbar inte. otroligt.
trevlig kväll till er alla.


puss

torsdag, juli 27, 2006

interview with pete

jude the copycat


ok. jag måste faktikst medge att jude law har lyckats riktigt bra. men pete är alltid pete. alltså pete är jämt stilig. på sitt speciella sätt.



jo. jag erkänner. jag har en crush på pete. på ett bra sätt.

(because you tell me what you want and I'll avoid it
i'll tell it to the sick and to the damned
show me what you love, watch me destroy it
for your love just crumbles in my hands)
- pete doherty. the ballad of grimaldi.

glamour

är inte det här den snyggaste outfiten ever or what?



hängselshorts av polyester/viskos/ull, 899 kr. kråsblus av bomull/silke, 899 kr, kookai. mönstrade strumpbyxor av bomull/lycra, lindex, 69 kr. pumps av läder, vagabond, 700 kr.

varför varför står det det inte var shortsen är ifrån? de måste jag bara ha. gosh. någon som käner igen dessa shorts? tell me. tell me. please.

strumbyxor. visserligen har jag ett par liknande (eller ja. mönstrade är dom i alla fall). men ändå måste jag springa ner till lindex imorgon. och röda pumps vore inte heller helt fel. men nej. stövletter först.

(bild ur glamours agusti nummer)

svarta stövletter till stasia :)

sandra var snäll och publicerade bild på sina svarta mixage stövletter för min skull. (tack tack, snälla). jag skrev igår om dessa stövletter. dock då i grått. men efter att ha hört rykten om existens av stövletter i helsvart och sandras publicerade bild blev jag kär på nytt. dessa svarta stövletter är min perfekta-dröm-stövletter. oh. kärlek. det är alltså stövletter i färgen svart som ska bli mina. oh. jag längtar tills jag får ha dessa underbara på mina fötter.



idag fick jag min första riktiga lön (riktiga lön = ett riktigt arbete = inte feriearbete för komunen för slavlön). jag firade med nya tidningar från sjukhuskiosken. veckorevyn, glamour, iplay (iplay inför min kommande iPod) & ett paket marlboro light (i know. i know). sedan satte jag mig i solen vid hamnen och njöt. imorgon jobbar jag bara 07 - 12. med andra ord halvdag. pust.

nu ska jag boka min lars winnerbäck biljett. till nästa torsdag. lycka. imorgon kommer min the tiny skiva. och sedan måste jag spara till stockholmresan och stövletterna. oh. ännu mer lycka. detta är en lycklig dag.


(bild lånad av sandra. förövrigt så är niotillfem en sjukt bra blogg. tips tips tips)

*stasia

onsdag, juli 26, 2006

stövletter till stasia

... nu har jag äntligen bestämt mig. jag bara måste ha dessa stövletter. jag skrev om de för jätte länge sedan. i samma veva som att anna köpte de. (oh. jag minns inte ens hur länge sedan det kan ha varit). men eftersom jag aldrig är i stockholm och studentekonomin har inte varit på topp har det aldrig blivit av. men nu med min lönecheck i handen och med lite inspiration härifrån har jag bestämt mig. de måste bli mina. när jag och mamma åker på stockholm weekend i augusti kommer jag äga dessa vackra.

oh. jag blir lycklig bara av att tänka på dem. jag har drömt om ett par perfekta stövletter länge. and i think that i just found them.

(bild lånad av annas blogg feat. mel e)

/s

bloggtoppen :)

fyra dagar efter att jag rättade till felet med adresserna på bloggtoppen har jag nu stigit 89 placeringar. min nuvarande plats är därför 85. från 174 till 89 på 4 dagar. det är inte illa. hah. så. nu är jag lite lycklig. fast det är sjukt långt ner. men jag hoppas på att stiga yterligare några steg.

börjar jobba om 11 minuter. måste stämpla in. ciao.

it-girl

keira är min nya it-girl. hon är jämt så snygg.



nä, nu måste jag verkligen cykla iväg till jobbet.

onsdag

äntligen funkar bilduppladdnigen. här kommer därför dagens. jeans - h&m. linne - indiska. skarf - glitter. halsband - 1. kort halsband, italien. 2. längre halsband, 2hand. ej i bild. skor - virkade svarta, kappahl.

nu ska jag springa till jobbet.
nej. cykla ska jag föresten.
ciao.

tisdag, juli 25, 2006

jag ska slå blogger

det är tydligen något fel på bilduppladdningen här på blogger idag också! gah. två dagar i rad nu. wtf! jag som har massa fina bilder jag vill visa upp för er.

men nu vet ni i alla fall why det inte är några updates.

i'll be back när blogger funkar ordentligt igen.

ciao så länge.

söndag, juli 23, 2006

leopardbag


bohemica har inhandlat denna jätte superhotta väska.

och jag vill också ha.



jag undrar om H&M i västervik kan tänkas få in denna? men någonstans i bakhuvudet hör jag en liten röst som säger - nej nej nej. kanske norrköping i så fall? och dit ska jag ju nästa helg. så ja. då ska nog också inhandla. den är så lovely. dock. känns det som att jag kommer att tröttna på leopard mönstret ganska fort - men om priset tillåter så får det bli en jag-tröttnar-nog-snart-men-den-är-så-fin-så-jag-inte-kan-motstå väska.

(bilder lånade av bohemica. hoppas det är okej)
godnatt.

söndag

ja. såhär ser jag ut idag. jobboutfit söndag. för ja, sorligt nog har jag jobbat från 11.30 - 21.00 idag. pust. men när jag känner att jag verkligen inte orkar mer tänker jag på hur mycket pengar som rullar in. oh lycka. då blir det genast lite lättare att hålla ögonen öppna. dagens består av. klänning - indiska. vitt linne - indiska (för att dämpa urringningen. ej i bild). stickad sjal - h&m. tights - h&m. smycken - guldigt armband, glitter. örhängen, samma färg som klänningen, h&m (ej i bild). skor - vita balerinas, vagabond. tillkom efter bildtagning - 2 st ringar. 1. med stor grön sten, h&m. 2. guldig stor blomma, pilgrim.

oh. jag är trött.
jobb imorgon kl 07.00

oh. gäsp. jag orkar inte.

lördag, juli 22, 2006

bloggtoppen (!!)


ja, inte konstigt att jag låg på plats 174bloggtoppen. och bara sjönk och sjönk. fast jag hela tiden fick fler och fler besökare. jag hade skrivit in den vanliga bloggadressen istället för URL adressen som krävdes (!!) typiskt mig.

... men nu har jag rättat till det (tror jag. hoppas jag. annars känns det meningslöst att ligga kvar i atabasen och bara sjunka och sjunka) och hoppas på bloggen klättrar uppåt. och tar igen de 3 månaderna som gått förlorade.


någon annan från blogspot.com som har haft problem med bloggtoppen?

lördag kväll

först fick jag vara chaufför och sjutsa mor och anders till deras båt-ut-i-skärgården-restaurang-middag. och sedan ringde jag tina och tänkte att vi skulle fika. men hon skulle iväg på kalas. buhu. och där var jag uppfräshad efter jobbet men ingen fika. och så kom jag på att jag även hade glömt pengarna hemma. typiskt.

då tog jag en cigg och körde hem. buhu. här försvinner min lördagkväll och imorgon ska jag jobba hela dagen. oh. västervik suger så jävla hårt.

... och jag som såg fram emot att få anväda klacks igen. för en gångs skull. de har bara stått och dammat i snart en månad. oh. västervik är illa.

hoppas ni får en trevlig kväll. och inte behöver jobba imorgon.

t-shirt, h&m
väst, h&m
jeans, h&m

klacks, wedins
väska, lånad

- vad jag är billig idag.

lördag

här är lördagens jobboufit. yes. för vanliga människor kanske klär sig lite finare på en lördag. går ut på stan. shoppar, fikar. men jag. jag gick upp klockan 6 och cyklade iväg till jobbet. sorligt nog. här är i alla fall dagens.

bild 1. klänning - indiska. t-shirt - h&m. tights - h&m. skor - flats, vagabond (ej i bild). smycken - guld. guldiga clips. samt ringar och guldiga armband (ej i bild). väska - röd, liten kuvert, på långt axelband. (lånad av agnes. ej i bild).
bild 2. här har jag egentligen inte klänningen på mig. för efter lunch åkte klännigen av och wholla så blev det tights, t-shirt + svart väst som gällde. (samma plagg, som då jag och agnes stod i provrummet på h&m och hon tyckte att jag såg ut som en designer i de kläderna. hah) orsaken till det inte är med på bild är för att jag tog bilden imorse och då orkade jag inte krångla av mig klänningen och dra på mig västen. men ni kan ju föreställa er. efter ombytet blev det genast mycket svalare. dubbel-möjlighet-oufits rekomnderas.



(föresten, så här ser t-shirten ut i sin helhet. (nej, det är inte jag på bilden) dock är min t-shirt lite mer oversized än hennes. det gillar jag bättre. jag köpte den just för att kunna ha den som "klänning")

ciao så länge.

fredag, juli 21, 2006

the dagmarkoftan

både rar och ytligheter har redan bloggat om the dagmarkoftan. självklart måste även jag. jag bara måste måste måste ha den i höst. titta på den. om det så ska bli det enda plagget jag köper i höst så ska det bli den. så fin är den. här demonstrerar ytligheter den. den är absolut lovely. man kan både ha den som kofta och som jacka (då det inte är för kyligt). den är helt sjukt snygg i alla fall. och jag som ska slita fram till sista augusti borde ha råd med den. ja. hurra.



(bilder lånade av ytligheter och rar)

/s

stasia loves ...


... den här underbara BLDn som dessutom glittrar. oh. lovely. en sådan vill jag äga och vara shinysnygg någon utekväll. kanske då, då lasses vill att jag ska sjunga pete låtar med honom. hah. så jag kan bli lite modig. hah. mischa är i alla fall dösnygg i klänningen.

Mary-Kate & Ashley for Vogue

mary kate och ashley i vogue, augusti numret. verkligen på tiden att de börjar visa sig i lite stiliga tidningar. och inte barbie, julia eller frida. go olsens. och för er som vill läsa intervjun och inte bara titta på pictures kan ni ju bara spara ner bilderna. det HQ på alla bilderna och så slipper ni köpa tidningen. enjoy.





/s

torsdag, juli 20, 2006

psst. höst hos vagabond

har alldeles glömt bort att jag ville tala om för er - att ni som på länge inte har varit hos vagabond borde verkligen göra ett stop där snart. de har nämligen fått in lite smakprover på skor från deras kommande höstkollektion. jättemycket snygga grejer verkar det som att det kommer att bli! och jag som inte är särskilt mycket för skor (om man jämför med allt annat som jag är mycket för) har redan hittat tre par som bara måste bli mina! vilken tur att lönen kommer att komma alldeles lagom för hösten. yes.

den har ännu inte kommit någar bilder på hemsidan. men håll utkik. det borde inte dröja särskilt länge.

bags for stasia


när jag inte drömmer om den perfekta guilted bagen så kan jag även tycka att dessa är fina.




väskorna är från HMs höstkollektion. 1. en riktig tant-väska. visserligen har jag redan min älskade tant-väska
men man kan aldrig ha för många väskor. 2. liten och snygg. perfekt för utekväll. så att man slipper att krångla ner allt i fickorna eller dra med sig en onödigt stor bag in i baren/dansgolver. puh. 3. tweedväska. ännu äger jag ingen tweedväska. så varför inte låta denna bli den första?

/s

StockholmStreetStyle

här är några favoriter från StockholmStreetStyle.
som förövrigt är en jäkligt bra sida.




1. den svarta quilted bagen är skitsnygg. och jag som just nu är på jakt efter den perfekta är väldigt avundsjuk. men efter att ha sett den här har jag i alla fall bestämt mih för att jag vill ha en stor quilted bag. alltså dumpar jag nu den här asos bagen. 2. the black outfit. favorit favorit. varför har inte jag en sådan oversized tröja i min garderob. det borde jag ha tycker jag. 3. klänningen är hur söt som helst. dock skulle jag välja att kombinera med tights och en annan väska till. t.ex. den svarta quilted. 4. den här klänningen såg väldigt skön ut. somrig. jag som annars brukar ta avstånd från somrigt och kör hellre på höst tycker därför att denna är lovely. eftersom även jag kan tänka mig den. dock skulle jag kört på en mörkare väska. mörkbrunt.

som sagt - glöm inte att checka stockholmstreetstyle alla ni som har missat.

blommigt

den här klänningen är sjukt söt.

men en sak som jag har tänkt på är - sitter inte den övre delen av klänningen waaay to långt ner? borde inte hennes bröst vara halvvägsute? eller så är det väl i så fall på gränsen? vad tycker ni. visst ser det lite strange ut?

söta sandaler har hon också föresten.

onsdag, juli 19, 2006

ja, jag är besatt av listor. hjälp mig!


Namn: anastasia m.
Smeknamn: stasia.
Födelsedag: 26 september.

Bor: flyttade nyligen till västervik från norrköping (<3).
Ögonfärg: blågörna/blågrå/blå.

Hårfärg: en ljusare nyans av brunt.
Arbete: jag är inte student, för jag pluggar inte för tillfället. jag är inte arbetslös, för jag har ett sommarjobb med månadslön. jag ska börja på lunnevad - dans i höst. och ska iväg till usa som au pair i samma veva. så. jag har sommarlov kan man nog säga.

Favorit...

Färg: svart och vitt.
Plats: accessoarsbutiker & semesterhotell.
Drog: gills smycken som en drog? för jag är faktsikt beroende. och så kan jag inte heller sluta köpa tidningar. hjälp mig någon.

Sport: eftersom dans uförtiden kategoriseras som sport (?!) så är dans fan den bästa sporten i världen.
Årstid: sen vår. tidig höst.
Film: med en bra story.

Djur: jag är alergisk. men apor är söta.
Serie: l word, sex and the city & grey's anotomy.
Skor: jag är kär i klackskor. men har en låg smärtgräns. förstår ni mig?

Brukar du...

Titta på dig själv i spegeln: var försöker du komma?

Gnälla: ja. gärna.
Skrika: hm. nej. men jag pratar väldigt högt.
Sova: ooh ja. det är min favoritsysselsättning nr1.
Drömma mardrömmar: ja. innan uppkörningen var det ett helvete.

Försöka vara annorlunda: eh. nej. jag försöker inte vara något alls.
Klä dig i svart: självklart.
Hata folk: fördommar. ja.
Lita på folk: till 100%? ja. mig själv.

När...

Åt du senast: 1 timmen 20 minuter sedan.
Läste du en bok senast: nyss.

Var du på en konsert senast: hultsfred.
Köpte du något senast: igår. födelsedagspresent.

Klagade du senast: förut. för tina. på msn

Har du...

Tvångstankar: hm. inga alvarliga. nej.

Andra psykiska sjukdomar: nej. det räcker med att jag jobbar på psykavdelningen.
Färgat håret: jo. men länge sedan nu.

Brutit några ben: nej. i'm lucky.
Någon piercing: den där lilla pluppen i örat.
Någon tatuering: nej. inte än i alla fall.

Egen dator: oja.
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: nej.

Varit kär: ja.
Blivit kär i någon du träffat genom nätet: nej.
Dumpat någon: hm. nej. det tror jag inte? nej.
Blivit dumpad: hm. beror på hur man ser på saken.
Varit otrogen: hm. beror på hur man ser på saken?


Hur...

Svarar du i telefonen: (j)a dä(t) ä(r)stasia
Ofta diskar du: så sällan jag kan helst. men på jobbet diskade jag idag.
Ofta städar du: för sällan. tyvärr.
Ofta träffar du din familj: nuförtiden varjedag.


Välj:

Katt eller hund: hund.

Vit eller svart: svart.
Varmt eller kallt: kallt.
Vatten eller land: land.
Musik eller tystnad: musik.
Bok eller film: bok.
Leva eller dö: leva.
Tjejer eller killar: killar är bra. men inte alltid. så bägge.


(den här listan hittade jag för länge sedan. minns inte var. sorry)

Ashley Olsen for Nylon Magazine

för ett tag sedan bloggade jag om Ashley Olsens NYLON omslag. här kommer nu innehållet. enjoy.







den första bilden är riktigt snygg. och porträttbilden är helt sinnessjukt vacker. och de andra bilderna ser väl ut att vara typiska bilder för ett modereporatge. visserligen snygga. men inget speciellt.

vad tycker ni om bilderna?

Sofi Fahrman tipsar om Stockholm shopping, del 3


i aftonbladets klick, 7-8 juli tipsar
sofi om stockholm shopping. jag kopierar sofis lista och publicerar den här nedan i tre delar. för er som har missat att köpa eller som helt enkelt inte läser klick. listan är absolut värd att ta en titt med massvis intressanta butiker. enyoj.

Saker & Ting.

Sturegatan 28.
Fynda makalösa klänningar från 50- och 60-talet som du med all säkerhet blir ensam om på festen. Här finns även ett litet utbud av festpumps och kuvertväskor.

Judits Secondhand.
Hornsgatan 75.
Här finns ett noga utvalt sortiment som hänger snyggt på färg. Precis som skyltfönstret alltid är en bra inspirationskälla så är skohyllorna alltid fullproppade med festpumps och slitna boots. På samma gata ligger deras butik för killar som letar secondhand.

Beyond Retro.
Åsögatan 144.
Här finns ett megastortutbud för både killar och tjejer så se till att avsätta tid här. Eftersom det finns så mycket så gäller det att leta efter godbitarna. Skor, klänningar, skinnjackor och väskor.

Lisa Larsson.
Bondegatan 48.
Lisa Larsson är en klassisk secondhandbutik i Sofo-området. Här kan du hitta allt från Diorväskor till guldskor. Det finns ett stort sortiment av klänningar och kjolar. Priserna varierar kraftigt vilket gör att det lönar sig att leta lite extra bland galgarna.

Chanesse First & Secondhand.
Grev Turegatan 1.
Har du inte råd med Natalie Schutterman så kan du gå hit istället. Här lämnar nämligen hela stureplan in sina designerköp när man har tröttnat på väskan eller jeansen. Här kan du helt enkelt fynda lyx till bättre pris.

Antikt, gammalt & nytt.
Mäster Samuelsgatan 11.
Precis som namnet på butiken antyder så finns det både gammalt och nytt här. Letar du smycken så är det hit du ska gå. Jag har hittat allt från tjusiga hårnålar till udda halsband här. Ta god tid på dig i butiken för det finns mycket glitter att titta på.


så. här slutar sofi fahrmans guide bland stockholms shopping. passa på nu när rean fortfarande är i full gång eller kanske shoppa loss fram mot slutet på sommaren, då sommarjobbslönen kommer. eller då man helt enkelt vill ladda upp med nytt och fräsht inför hösten. well. good luck i stockholm i butikerna. jag och mamma åker på stockholm weekend i mitten på auguti. då ska det shoppas.

/s

onsdag

efter 4 timmar, som det har tagit mig att posta detta inlägg, eftersom blogspot uppenbarligen har haft problem idag får ni här dagens.

onsdagens jobboutfit inkluderar. klänning - h&m. väst - h&m. tights - lindex. väska - 2hand. smycken - långt halsband, wedins. kort guldkedja med två hängsmycken, present. skor - virkade balerinas, kappahl.

dagens väska har på senaste blivit min favoritväska. den är söt och passar till det mesta. och faktikst får det plats mycket mer än man tror i den! riktigt bra. ibland kan det vara skönt att slippa bära omkring på stora väskor. eftersom dom måste vara fullproppade. dom är som snyggast då. ytligt nog är en tom, stor väska är ingen större hitt. faktiskt.

sofi fahrmans vintage shopping guide kommer under kvällen. jag lovar att jag inte har glömt. ska bara få i mig lite mat först.

ciao så länge.

tisdag, juli 18, 2006

ingen vintage idag

hej någon - som frågade om var sofi fahrmans vintage shopping guide tog vägen. jag skrev och sade att den skulle komma under kvällen. men jag är sjukt trött efter jobbet och dokumentet ligger sparat i mamma dator. och jag bara orkar inte krångla med det just nu. men imorgon, då lovar jag att du ska få vintage delen. sorry jätte många gånger.

/stasia

måndag, juli 17, 2006

abc


A is for age: 19 i september.
B is for booze of choice: booze of choice? what?
C is for career: jag ska bli rik och berömd. sedan kvittar det vad jag gör.
D is for your dad’s name: alexander.
E is for essential items to bring to a party: alkohol.
F is for favourite song at the moment: pete doherty - music when the lights go out
G is for favourite game: med andra ord. skitkul.
H is for home town: västervik, tyvärr.
I is for instruments you play: piano spelade jag som liten. nu ska jag helst inte vidröra instrument.
J is for jam or jelly you like: jordgubbssylt.
K is for kids: två. först en flicka och sen en pojke. det har jag bestämt.
L is for living arrangements: nyss hemflyttad hem till mamma.
M is for mother’s name: irina.
N is for name of your crush: oh. det vill ni gärna veta va.
O is for overnight hospital stays: oh. några veckor när jag var liten. magproblem någonting.
P is for phobias: inte fobi men jag ogillar väldigt starkt när människor tar på mig när jag är svettig.
Q is for quotes you like: those who say money can't buy happiness just doesn't know where to shop.
R is for relationship that lasted the longest: haha. kul.
S is for sartorial style: eh. kategorisera hit och kategorisera dit.
T is for time you wake up: jobb 06.00. helg 11.00 - 13.00
U is for underwear: hipsters. i spets.
V is for vegetables you love: röd paprika. spenat - stuvad.
W is for weekend plans: just denna helg - jobba. suck.
X is for x-rays you’ve had: x-rays?
Y is for yummy food you make: allt jag gör är gott. grilla är jag dock mindre bra på. fråga tina.
Z is for zodiac sign: våg.

(lista snodd från the blog thing)

/s

asian inspiration, del II

här kommer del II av asian inspiration bildkolaget. enjoy.

oh. jag tycker att de är så häftiga.
mina top 3 favoriter.

1. rad 2 - bild 1. don't know. outfiten är bara fullbordad liksom. 2. rad 2 - bild 3. i really love hur hon får det att bli så chic-slappt. jag menar byt ut conversen mot ett par pumps och det blir en helt ny outfit. det kallar jag lyckat. favorit. favorit. 3. rad 3 - bild 1. jag själv håller mig gärna till svartvittgrått. men skulle jag någon dag få för mig att ta på mig färg skulle jag vilja ha detta. skitsnyggt.

speciellt snyggt är att nästan alla står lite innåt med tårna. super cute tycker jag.