onsdag, juli 19, 2006

Sofi Fahrman tipsar om Stockholm shopping, del 3


i aftonbladets klick, 7-8 juli tipsar
sofi om stockholm shopping. jag kopierar sofis lista och publicerar den här nedan i tre delar. för er som har missat att köpa eller som helt enkelt inte läser klick. listan är absolut värd att ta en titt med massvis intressanta butiker. enyoj.

Saker & Ting.

Sturegatan 28.
Fynda makalösa klänningar från 50- och 60-talet som du med all säkerhet blir ensam om på festen. Här finns även ett litet utbud av festpumps och kuvertväskor.

Judits Secondhand.
Hornsgatan 75.
Här finns ett noga utvalt sortiment som hänger snyggt på färg. Precis som skyltfönstret alltid är en bra inspirationskälla så är skohyllorna alltid fullproppade med festpumps och slitna boots. På samma gata ligger deras butik för killar som letar secondhand.

Beyond Retro.
Åsögatan 144.
Här finns ett megastortutbud för både killar och tjejer så se till att avsätta tid här. Eftersom det finns så mycket så gäller det att leta efter godbitarna. Skor, klänningar, skinnjackor och väskor.

Lisa Larsson.
Bondegatan 48.
Lisa Larsson är en klassisk secondhandbutik i Sofo-området. Här kan du hitta allt från Diorväskor till guldskor. Det finns ett stort sortiment av klänningar och kjolar. Priserna varierar kraftigt vilket gör att det lönar sig att leta lite extra bland galgarna.

Chanesse First & Secondhand.
Grev Turegatan 1.
Har du inte råd med Natalie Schutterman så kan du gå hit istället. Här lämnar nämligen hela stureplan in sina designerköp när man har tröttnat på väskan eller jeansen. Här kan du helt enkelt fynda lyx till bättre pris.

Antikt, gammalt & nytt.
Mäster Samuelsgatan 11.
Precis som namnet på butiken antyder så finns det både gammalt och nytt här. Letar du smycken så är det hit du ska gå. Jag har hittat allt från tjusiga hårnålar till udda halsband här. Ta god tid på dig i butiken för det finns mycket glitter att titta på.


så. här slutar sofi fahrmans guide bland stockholms shopping. passa på nu när rean fortfarande är i full gång eller kanske shoppa loss fram mot slutet på sommaren, då sommarjobbslönen kommer. eller då man helt enkelt vill ladda upp med nytt och fräsht inför hösten. well. good luck i stockholm i butikerna. jag och mamma åker på stockholm weekend i mitten på auguti. då ska det shoppas.

/s

Inga kommentarer: