fredag, juni 30, 2006

celebworld

jag behöver hjälp.
funkar den här länken till celebworld för er?

jag har inte lyckats komma in på sidan sedan min dator crashade och jag har tvingats att använda mammas gamla dator. så jag misstänker att det är datorn det är fel på och inte sidan. men tänkte kolla med er ändå. oh. vad den här datorn gör mig galen (!)

så. funkar celebworld för er?

/s

dagens - stylish kate

ärligt talat så är det ingen utom kate som blir så här snygg i ett par vanliga jeansshorts, en t-shirt och en vanlig svart kofta till. verkligen slapp outfit men oh så snygg. och det är just det som är grejen. vem som helst kan få shorts och t-shirt att se slappt ut. men ingen utom kate lyckas att få det att både se slappt och stylish ut. eller så är kate helt enkelt bara skapad för att bära upp korta jeansshorts.



ja. hon gör det i alla fall om och om igen. go kate.

/s

hello kitty

ah. titta. den här är nog alla flickors stora dröm. alla små flickor i alla fall. som drömmer om att bli prinsessor. cute.



den känns dock inte särskilt rätt på mitt rum. haha. men jag ska köpa den det första jag gör när jag får barn. om många många år. eller så kanske jag kan köpa den till mina au pair barn. om de visar sig vara snälla och söta och inte skriker alldeles för mycket. hursom. jag ska nog hitta en bra anledning till att köpa hello kitty teven. för den är ju så söt. dosh.

/s

torsdag, juni 29, 2006

29 juni

min dator träffar tinas pappa och förösker komma på fötter igen. kan ta ett tag. jag har därför ingen musik. inga bilder. inga adresser. nada. mammas gamla, stenålders dator windows 98 är dum i huvudet. den klarar inte av att gå in på vissa sidor och gör mig alldeles galen. dock fick jag lite musik av hagander idag. det ska jag leva på ett tag. tack.

jag är opepp på att skriva eftersom jag inte har tillgång till någon inspiation. så om bloggen tar semester ett tag så vet ni varför.

och eftrsom jag inte kan få kameran att gå ihop med mammas dator blir det inga dagens outfits på ett tag. suck. men här får ni dagens i ordform. använd fantasin liksom.

klänning med fickor, färg ljusblågrön (?) den ombloggade, indiska
svart väst, hm
svarta leggins, åhlens
röd liten väska med långt axelband, lånad
svarta virkade flats, kappahl
till; guldsmycken

föresten så läste jag imorse färdigt en shopaholics bekännelser. mycket bra. rolig och lättläst. och lagom skrämmande för att man som vuxen inte ska sluta som huvudpersonen. hah. jag rekomnderar varmt.

godnatt. jag hoppas på att jag imorgon har mer ork och inspiration. jag tycker egentligen att det är trevligt att blogga. imorgon ska jag köpa nya VR. då har jag säkert några synpunkter på ebbas påhitt. det har jag alltid.

/s

onsdag, juni 28, 2006

dagens - stylish MK



mary-kate olsen. kate moss och kirsten dunst är verkligen de få människorna som alltid lyckas. titta mary-kates klädval. det är så stylish samtidigt som det är jag-tog-på-mig-det-som-låg-närmast-och-maskerade-mig-med-hatt. oh. i love it. mary-kate är också en av de få som passar i tights. enbart tights. hey. detta är enligt mig bland det bästa hon har burit. just för att det är så nonchalant. och så självklart svartvitt. jag hatar ebba och sofi när de skriver att svartvitt är ett säkert kort i sommar och i höst. svartvitt har alltid varit ett säkert kort. fatta det! och de ska kalla sig modejournalister. och ha ett stort intresse för mode? intresse? hah. modeslavar. det är vad de är. allt är ett säkert kort - om man vet hur man ska bära upp det rätt.

i alla fall. massa plus i kanten till mary-kate för dagens.
btw. i love her hat. fast jag måste erkänna att jag tycker att hatttrenden är lite töntig. vissa verkar ju inte ens titta sig i spegeln innan de går ut. de sätter på sig en hatt för att det är hett. och ser sedan ut som hej-kom-och-hjälp-mig. snälla. akta er för att bära hatt bara för att bära hatt.

bilderna från olsenmka.

och föresten. så älskar jag mary-kates shoes. god damn snyggt. jag vet att jag har baktalat de förut. men man kan väl ändra sig. och det gör jag nu.

/s

tragedy again (!)

imorse krashade min dator. ja.
det är antagligen
1. visruskrash
2. hårdiskkrash
om det är det första alternativet förlorar jag allt. oh. mina bal och studentbilder. oh. jag dör. jag bryr mig inte om musiken. men mina bilder (!) oh oh oh. jag är olyckligast i världen.
om det visar sig vara det senare alternativet så finns det en chans att jag kanske kan rädda något. oh. ikväll ska jag börja tro på gud och be. snälla gud. låt det gå att rädda min dator.

någon måste verkligen ogilla mig. jag har verkligen haft en dålig vecka. nackspärr. försvunna pengar. asos skorna slut. alltså min vanliga tur har tagit semester.

alvarligt. det får inte hända! jag formaterade om min dator för 2 månader sedan. och förlorade massviss med bra musik. nu har jag brandvägg och virusskydd men endå ska det fucka sig. oh. vilket jävla cepe skit ... blä! jag hatar verkligen denna dag. jag kommer förlora all min pete doherty musik jag har samlat på mig under denna vecka. oh. tårar.

en god nyhet. mina cdon böcker kom idag. så nu ska jag depp-äta godis och läsa rosa böcker.
och idag tröstshoppade jag föresten ett fint armband.

nu ska jag gå och deppa.
tyck synd om mig.

/s

tisdag, juni 27, 2006

nicole does it again


nicole floppar igen.
outfiten på bilden är så för mycket för min smak. tyvärr. det är så hippie - på ett dåligt sätt. annars tycker jag att hippie kan vara coolt. men nej. nicole lyckas inte få mig att häpna över hennes klädval - vilket hon annars, oftasts gör. jag hoppas på något mer smakfullt och inspirerande snart.

/s

idag

mina böcker från cdon kom inte idag. på status stod det kl 20.03 idag "varorna packas". packas sedan i söndags morse liksom? dåligt cdon. dåligt. jag som hade sett fram emot lite fashionabel läsning till ikväll. tyvärr.

dagen har förflytit med min favorit tina. vi har ätit och rökt alldeles för mycket. faktiskt. annars så är jag fortfarande opepp över skorna. jag har kollat asos flera gåner idag. men inga glada nyheter. tyvärr.

outfit. det fick bli samma som igår. förutom att jag bytte ut den svartochvit randiga koftan mot en röd. och det svarta halsbadet mot ett rött. och svarta skor hade jag också.

som sagt. jag är opepp idag. dels för skorna. och sedan för att 1273 kronorna som skulle komma in på mitt konto den 25 juni aldrig kom. and i don't know why. i'm broke.

hoppas ni alla andra har haft en mer preppy day.

/s

måndag, juni 26, 2006

dagens köra-bil-outfit

här har ni dagens. detta fick det bli kl 6 på morgonen då jag gick upp och skulle köra rysksläkt till arlanda. de skulle åka hem. och sedan till skavsta för att hämta mammas vänner från tyskland. puh. många timmar bakom ratten. och stockholm + bil = fucking crazy. ska det vara så jävla svårt att skylta till en E4 påfart? va va va?

kofta, lafayette, paris
klänning, indiska
leggins, lindex
halsband, h&m
guldsmycken, släktegods
ring, (?)
till; vita flats, vagabond. svarta och guldiga blommclips, glitter

jag har verkligen fastnat i svart-och-vitt-träsket. och ännu mer har jag fastnat i leggins-och-klänning-träsket. jag har haft leggins och klänning i säkert över en vecka nu. alla dagar. jag kan inte riktigt bestämma om det är bra eller dåligt. men jag är bara så trött på jeans just nu.

+ att jag är fucking pissed off för asos skorna. jag är så arg. nu går jag och lägger mig. imorgon ska jag tröstshoppa något. oooh.

/s

Tragedy (!)

Neeeeej (!)

De svarta CL kopiorna från asos är slut (!)
I alla storlekar (!)
Finns bara kvar i rött (!)
Jag som skulle beställa imorgon (!)
Oh. Jag kommer att gråta hela natten (!)
Och imorgon (!)
Oh. Jag är förkrossad (!)

Oh. varför varför beställde jag de inte igår ?!
Oh. Jag dör (!)



/s

fabulous



vilken absolut fabulous bild av Keira Knightley. det är så här jag föreställer mig en bild på en riktig moviestar. moviestar oh moviestar. lala. väldigt oldfasion på något sätt. lite klassisk tycker jag att den är. så 5/5 till bilden. klänningen vet jag däremot inte riktigt med. lite för mycket fladder för min smak. ta bort fladdret vid axlarna. då blir klänningen enklare om man lägger mer märke till blommar i mitten. som är huvudpunkten. så. 3/5 till klänningen. hår, smink och hennes örhängen får 5/5. fint fint.

bilderna är föresten från Pirates of the Caribbean 2 premiären. oh. jag längtar så oerhört till sverigepremiären. johnny depp. oh.

/s

söndag, juni 25, 2006

the devil wears prada

alltså satan vad nicole är snygg här. jag avgudar verkligen hennes klänning. har ni sett hur snygg den är i ryggen? vilken absolut fabulous ryggskärning. och så sidenbandsrosetten. oh. skulle jag ha råd och kroppen för klänning, skulle jag aldrig ta av mig den. så fin tycker jag att den är.

skorna är ju också absolut att do-die-for.

/s

update. ok. länkarna verkar inte funka. men titta här. så kan ni se fler bilder. ni måste absolut se ryggen.

books for stasia

idag inne på cdon såg jag att deras pocketversion av djävulen bär prada endast kostade 39 kronor. och sedan kom jag på att man med csn kortet får beställa fraktfitt från cdon (!) och eftersom jag länge har velat läsa den boken, men aldrig kommit mig för att inskaffa den så hamnade den i varukorgen. med den hamnade också en shopaholics bekännelser - som man fick ett smakprov ur hos senaste veckorevyn. jag tyckte den verkade kul. verk ligen min typ av bok. hah. i alla fall så borde jag ha böckerna hemma, låt säga - tisdag. 78 kronor. jag köper aldrig böcker. men det känns lite som att jag har fyndat.

ni som har läst - har jag mycket bra läsning att se fram emot?

smyckesjakt

idag har jag varit på smyckesjakt i vårt hus. i källaren. i alla lådor. i garderoberna. i alla skåp. i alla rum. till och med badrummet. och nu har jag funnit alla. ja. alla min smycken är tillbaka på plats efter min flytt från norrköping. de låg på alla möjliga konstiga ställen. några stycken hittade jag i ett köksskåp (?!) why liksom? men i alla fall, nu är min samling fullbordad. förutom jennie som har mina favoritclips. men de ska jag försöka få med mig nästa gång jag är i norrköping. jag saknar de.

jag har sett hos några bloggare att de visar upp sina skosamlingar, väsksamlingar & smyckessamlingar. jag hakar på det senare. om några dagar kommer mina käraste ägodelar att finnas här. titta in då. när jag hade uppradade på sängen idag insåg jag att det är en hel del. men mer ska det bli. man kan aldrig få för många örhängen. inte armband eller halsband heller för den delen.

har jag föresten nämnt att pete doherty är det största levande musikaliska geni?




dessa låtar borde alla höra :

the libertines - breck road lover
the libertines - what katie did
the libertines - music when the lights go out
pete doherty - i love you but you're green
the libertines - can't stand me now
the libertines - cyclops

enjoy!

/s

lördag, juni 24, 2006

shoes for stasia

jag behöver verkligen dessa skor. titta på de. de ropar efter mig. hah. nä, men alvarligt. jag överväger stenhårt att köpa de. jag är kär.

men jag behöver hjälp. kan någon tala om för mig hur det är med att skicka tillbaka till asos? vad kostar portot? vad kostar portot för att överhuvudtaget beställa? och ni som har erfarenhet av att köpa skor därifrån - hur är deras storlekar? stora/små/vanliga?

kanske någon som redan har köpt dessa? hur är kvaliten? hur känns de?

/s

dagens jag-har-nackspärr-outfit

nackspärr dag 2. ush. det är så hemskt. i alla fall så tänkte jag fördriva tiden med att klä på mig. vilket tog sin tid. men jag tänkte att om jag åtmisntonde har klätt mig i något annat än pyjamas så kanske jag känner mig mindre handikappad vi får se om det funkar. i alla fall det är lagom slappt för en dag som denna.

snart ska mormor komma och göra mina favoritpiroger. då kommer jag i alla fall att bli gladare.

/s

fredag, juni 23, 2006

sienna floppar

oh my. vad har sienna miller dragit på sig? combo av baddräckt och en minikjol? var tog din gudomliga stil vägen, sienna? ojojoj. detta slår till och med nicoles gräsliga klänning här om dagen. ush och fy. vad har det tagit åt folk? det kan inte vara annat än värmeslag.

imorgon ska ägna ett inlägg om dokumentation om totala kändis klädfloppar. kul. don't miss it.

/s

rosetter



alltså hur kan man låta bli att bli kär i dessa skor?
titta rosetterna. oh kärlek.
mary-kate har också blivit kär i de.
de är ännu snyggare i rött.
Tara Subkoff for Easy Spirit Frango pumps.
och de kostar antagligen en förmögenhet.

nu ska jag sova.
godnatt

/s

stylediary

denna bild hittade jag på stylediary.
jag diggar verkligen denna outfit stenhårt.
t-shirten är sjukt snygg.
jag gillar pingviner.
jag gillar också kombineringen med boots och inte balerinas, som nu förtiden är det mest förekommande.
och så gillar jag bältet på höften och inte i midjan.
skönt att se att det finns en gnutta egen vilja kvar i folk och att inte alla viker sig för ebbas måsten.
föresten så känns den lite moss. och det är alltid positivt.
tummen upp för den här alltså.

/s


CL kärlek & asos

jag vill så hemskt gärna ha de här skorna. jag drömmer om de på nätterna. eller ofcourse. helst vill jag bli ägare till ett par äkta CL.
men titta dessa. oh. varför varför skickar inte urban outfitters till europa (?) kan de inte komma till stockholm lite snabbare. så jag kan ha chansen att köpa dessa.

har föresten skrivits väldigt mycket om att asos har fått in hyggligt snygga CL kopior. titta här. de är sjukt snygga. nästan finare än urbans faktiskt. 474 kronor. oh. jag nästan måste slå till. måste vänta tills lönen kommer. kan inte låna mer av mamma.

vet någon hur det är med asos storlekarna. är de små/stora? hur funkar det med att skicka tillbaka? tell me.

cocaine kate

det här tycker jag är sorligt att se.
kan ingen bara rädda henne ?!

/s

asos dresses

dessa två underbara klänningar från asos vill jag ha. titta. de är ju sjukt söta. speciellt den vita med legginsen och bältet. fast jag skulle strunta i bältet. då får man istället massa volym och en helt annan modell. finns också i svart. och till det ett par flats och inte pumps. pumps, tights och klänningar känns så uttjatat. den blå klänningen är också supersöt. den påminner lite om indiska klänningen med sina fickor, fast ändå inte. som sagt.

dessa är kanske något att satsa sommarjobbspengarna på? när de väl kommer vill säga.



/s

midsommar och nackspärr

här är min midsommaroutfit. inte så somrigt kanske. men jag har klänning åtminstonde.

klänning med fickor, indiska
kofta, indiska
leggins, h&m
väska, min kärleksväska, åhlens
långt halsband, myrorna
guldkedjor, släktegods
armband, indiska
skor, svarta virkade, kappahl

föresten, så fick jag idag när jag klev ut ur duschen nackspärr, så jag har inte kunnat delta i firandet hursom. jag kan bara ligga eller sitta ner. urk. tur att man har laptop, så kan jag ta med mig den i sängen och sitta och fördriva tiden. oh. jag är så trött på att sittligga här. gah.

jag känner på mig att det kan bli väldigt mycket bloggande idag med tanke på att jag måste fördriva tiden på något sätt. så vi höres. hej

/s

torsdag, juni 22, 2006

kate kate kate

alltså kate är ju bara så jäkla snygg.
detta är hennes festivaloutfit från O2 Wireless Festival, London . ibland undrar jag om det är så att vissa människor stiger upp på morgonen och redab har snygga outfits på sig. kate måste i alla fall ha det. kelly ser mest ut som en lighthippie. se och lär av kate, kelly!

damn kate. du gör det igen. alltid

/s

hemskt !

oh my vilken gräslig klänning.
titta bara på mönstret. jag får huvudvärk!
vem har designat detta hemska plagg?
och hur kan någon ha på sig det?
snälla hjälp mig någon. jag får men för livet.
jag tror jag dör.



/s

åhlensväskan funnen !

för cirka 3 månader sedan tjatade jag om en väska från åhlens som jag väldigt gärna ville ha. problemet var bara att den hade tagit slut i färgen mörkbrun och fanns bara tillgänglig i färgerna sand och lightmossgrön, de färgerna var ofantligt fula. i alla fall så dog jag när åhlens sade att väskan inte skulle finnas mer i brunt. utan att sand och mossgrön var säsongens färger. oh. jag grät. men idag så var jag inne på åhlens och skulle köpa present och jag sprang praktiskt taget på ... (gissa vad?) ... jo, den mörkbruna väskan (!) oh. jag dansade där, mitt i åhlens gången. jag nästan grät av lycka. jag hade nästan glömt bort denna väska men så stod den där. det måste vara ödet! och jag skiter fullständigt i att halva sverige har en sådan. för jag är så kär i den här väskan (!) kärlek kärlek kärlek.

och om man knäpper upp knapprna innuti så får man en helt annan form på väskan. hela väskan blir rektangulär. som en helt annan väska. oh. jag är så lycklig idag. och imorgon, på midsommarfirandet ska jag inviga min nya indiska klänning och min kärleksväska. oh. jag är så lycklig.

/s

lyriktävling

... visserligen kommer detta lite sent men jag tänkte att det kunde vara kul att spara länken där vinnarna i lyriktävlingen presenteras. det är inte varje dag man får vara med om att vinna någonting. hah. min dikt är den sista. för presentkortet ska jag köpa ebbas stil. någon gång då jag orkar ta mig till bokhandeln. föresten så var det länge sedan jag skrev något. my inspiration is dead.

/s

onsdag, juni 21, 2006

dagens shopping

idag fick jag den stora äran att övningsköra mor, mormor och mig själv till linköping. målet var shopping - ofcourse. här är dagens fynd.



1. Väska, Myrorna
2. Klänning nr1, Indiska
3. Klänning nr2 (den mycket ombloggade), Indiska
4. Halsband (med träpärlor och elefant), Myrorna

mest nöjd är jag nog med klänning nr2, jag älskar modellen och hur tyget lägger sig. sedan halsbandet - köper jag ett nytt halsband är jag glad en vecka framöver (sedan köper jag ett nytt). klänning nr1 är jätteskön och kan kombineras i princip med vad som helst. vilket kap. väskan - jag stog valde mellan denna och en röd liten väska. men det fick bli denna. den kändes lite tant. och jag gillar tant.

/s

mary-kate is back

oh. igår skrev jag och undrade var olsensystrarna hade försvunnit. och idag på celebworld hittar jag MK på bild. hon är alltså inte försvunnen.



härlig klänning. den ser luftig och väldigt skön ut. jag vill också vandra omkring i en sådan i sommar. och hennes hår är också väldigt fint. ja ja, jag sörjer fortfarande över min uttagna hårförlängning. buhu. men i alla fall. skönt att MK är tillbaka. mer MK inspiration, tack!

/s

tisdag, juni 20, 2006

lovely

om denna kreation skulle ligga utanför min dörr i ett fint, inslaget paket med en stor rosett - så skulle jag slänga hatten, byta ut dessa hemska skor mot ett par i samma färg som blusen, eller kanske ett par svarta. och sedan skulle jag aldrig ta av mig dessa underbara plagg. titta blusen, jag tror jag dör, dör, dör. oh. kan ingen bara göra mig rik (?) (!)



ärligt - whatzup with the shoes?!
hemskt hemskt hemskt

/s

what happend to the olsens?

... var har olsensystrarna tagit vägen?
inga news på över 3 veckor
och de som har fyllt år och allt under tiden
inte synts på några fashionshows, eller shoppingrundor (?)

jag längtar efter lite olsen-papparazzi-fashion-inspiration. men i väntan på det ... får ni här en favorit i repris. mary kate i supersnygg outfit med min drömväska. god, i would kill for that bag.



/s

stasia ABC

A: nastasia heter jag
B: abyshambles gjorde hultsfreds bästa spelning
C: hanel 2.55, extra large, i rött, är min drömväska
D: agdrömmer gör jag väldigt ofta
E: tt välbetalt sommarjobb har jag fått
F: örövrigt är ett av mina favoritord
G: uld ska det vara
H: ultsfredsfestivalen var super
I: höst åker jag iväg som au pair till NY, eller NY trakten i alla fall
J: ag struntar i att Johnny Depp är 45. god damn snygg
K: ate Moss är alltid snygg
L: word är en bra serie. och jag är inte lesbisk
M: arc Jacobs är en gud
N: icole R äger en massa snygga kläder som jag vill få av henne
O: lsen systrarna vill jag byta garderob med
P: ete Doherty är min nya idol
Q: rill, finns det en som kallas
R: yssland kommer jag ursprungligen ifrån
S: kulle jag vara rik, skulle jag endast klä mig i marc jacobs
T: illgjorda människor är det värsta jag vet
U: tan smycken känner jag mig naken
V: elour gör väldigt fina kläder
W: ell, skriver jag ofta
X: L är en väldigt stor storlek
Y: tlig är jag, och jag står för det
Z: oo gillade jag när jag var liten
Å: h, är ett ord som jag flitigt använder
Ä: h, också
Ö: vrigt: jag kan inte leva utan dans

Champagne utmanade folk till att göra ett alfabet om sig själva.
jag hängde på
nu utmanar jag Er

/s

kate & pete

kate moss och pete doherty måste vara det absolut snyggaste paret. kanske inte det mest lyckade men absolut higest fashion. pete är förövrigt också alltid snygg på scen. och han verkar ha en grej för långa nätlinnen.



och förövrigt så är jag kär i pete. eller ok, inte kär som i kär. men han är ett sådant musikaliskt geni så att man blir kär. precis som man blir kär i kate, bara för att hon jämt är så snygg.

/s

ben

ja, det är sant. ingen bär upp shorts bättre än miss moss.



/s

måndag, juni 19, 2006

mörk höst hos H&M

hos H&M är det mörka färger som gäller i höst. här är några av mina favoriter från kommande kollektionen. lovely. lovely. jag tror att jag i höst kommer att köpa alldeles för många jackor/kappor. och jag som inte ens är en jackmänniska.





det är svart. mycket svart och jag som älskar svart. jag tror att H&M måste ha tänkt på mig när de designade dessa. mm, så måste det vara.

jag känner att jag, h&m och min sommarjobbslön kommer att komma bra överrens i höst. det får bli min inför-ett-år-i-new-york-shopping. i can't wait. massa kärlek på H&M

/s

snygga nicole

jag avgudar nicoles klänning
och det verkar hon också göra, för hon har haft på sig den tidigare. och det är inte särskilt vanligt bland stars (!) hah.




... föresten. jag tog just ut min hårförlängning som blev alldeles förstörd av hultsfred, och känner mig just nu fulast i världen. mitt hår är kort oh tunt och bläe. nu ska jag vara ledsen och lyssna på pete. breck road lover.

godnatt
/s

cat5

cat5 spelade på hultsfred. och en av tjejerna hade en så sjukt snygg kjol på sig.



man ser inte så jättebra här. men tänk pennkjol med superhögmidja, eller snarare precis under brösten. och med axelband/hängslen (?) och på hängslena satt stora svarta knappar. till det med med ett enkelt vitt linne. hon var i alla fall snyggast på festivalen. och så pete förstås

någon som vet var denna kjol kan köpas?

/s

grön

denna klänning vill jag ha i mina ägor



/s

guld

idag hittade jag ett fint armband i en smyckesaffär i västervik, och blev glad för att det var ett fint, tjockt armband, med tre hängande berlocker på. ännu gladare blev jag när jag insåg att detta kan inte vara äkta guld, för ytan var liksom "grov" och inte alls som "vanligt guld" och tänkte att detta är nog bara något slags plastsmycke, för så såg det ut, som de tjocka plastguldkedjorna på glitter ... så jag tänkte, ja, det köper jag. dock ingen prislapp

... sedan höll jag på att svimma när affärsbiträdet informerade mig om att armbandet kostade 34.000. juste. för det har ju jag råd med. jävla skit.

/s

jacka till stasia

ninas blogg hittade jag bild på denna sjukt snygga jacka, som hon hade köpt på H&M. jag bara måste ha en likadan. hur snygg som helst! och precis som nina skriver så är det nog också det närmaste man kommer drömmen om denna Stella McCartney kappa. för ja, den är min dröm också. den är nog allas dröm. H&M nästa.



/s

dagens inköp

fyndade denna väska på erikshjälpen idag. är hur nöjd som helst. har letat efter väska av "brodyrtyg" (som jag kallar det) länge och så hängde den bara där. 70 kr.

jag ser väskan som en present till mig själv för att fira att jag har fått ett riktigt, välbetalt sommarjobb, juli - augusti, och sedan för att sörja över att hultsfred är slut.



förövrigt, så är klänningen också lite nyinköpt. köpte den dagen innan hultsfred, och det blev min hultsfredsklänning. tyvärr blev det också halva sveriges hultsfredsklänning. suck. men fin är den.

/s

söndag, juni 18, 2006

fint från oilily

bara för att jag är en sådan sucker för allting som har små söta förpackningar/askar så bara måste jag ha ett sådant lip balm från oilily. fint. om inte för att det är bra så är det i alla fall fint att ha i väskan. hah



"Läppcerat i snygg, färgglad hylsa med Oilily-loggan. Mjukgörande med lite glans, en doft och smak av godis." finns att köpa här. 50 kr/st. billigt och bra, eller ja, rellativt billigt med tanke på att det finns billigare lipsyl.

/s

i'm back

nu är jag hemkommen från hultsfred. what a week. fantastic!
i alla fall. i sista stund bestämde jag mig för att inte ta med min digitalkamera. så snyggast-på-hultsfred-toplistan som utlovades kommer inte att hända. sorry. jag har ingen scaner och orkar inte krångla med papperbilder. men i alla fall ...

hultsfred var underbart och pete doherty är förövrigt min nya idol. oavsett vad tidningarna skriver så gav babyshambles fetivalens bästa konsert. ane brun & hello saferide kommer också i toppen. smk däremot, som var fulla och som inte hade fungerande utrustning var däremot en besvikelse. skärpning grabbar!

här får ni pete som var snygg i hatt och rosa fred perry. och föresten, så tog pete lasses hatt från publiken och hade på sig den under konseren ... och gick med den på. så nu har inte lasses någon hatt. men jag tror att han är glad ändå.




/s

måndag, juni 12, 2006

hultsfred

imorgon bär det av till hultsfred!
mina outfits kommer inte vara lika avaceraded som kates, när hon vistas på festival, men snygg ska jag minsan vara. hah. jag menar varför se hultsfred som ett ställe där man drar fram sina skabbkläder, för risk för smuts finns? risk för smuts finns överallt! så. jag packar ner mina vanliga kläder och kör min vardagslook på hultan + gummisar. that will be my hultsfredslook.



jag ska också fota snyggt folk och göra en liten toplista när jag kommer hem. hah. don't miss it! men nu ska jag fortsätta packa och måla om naglarna. syns den 19'e!

<3 / s

rosor är vita

81 kr på asos
om någon vill ge mig en present
så önskar jag mig denna



/s

guldhjärta

detta halsband skulle jag vilja ha i mina ägor!



135 kr på ASOS. billigt liskom!
undrar dock. vad kostar porto från asos?
någon som vet? tell me!

/s

söndag, juni 11, 2006

röd jordgubbe

oh. om någon skulle ge mig detta halsband i present skulle jag bli världens lyckligaste! 1450 kr hos flare.se. tack på förhand.



/s

paljetter

oh. jag gillar verkligen lindsays paljettbroderade (någon slags) kofta. speciellt när den på insidan är fodrad med blommstersilkestyg. fint fint. undrar om man kan vända den ut och in ... ? fast i för sig, är det nog inte särskilt skönt att ha tusentals paljetter mot huden. hur som helst så är lindsay snygg som alltid.



/s

lördag, juni 10, 2006

oh my!

jag tror jag dör!
fint fint fint fint fint fint!