fredag, september 07, 2007

i wish i was special. so fucking special.



hösten hos vagabond är sagolik.
speciellt avgudar jag stövletterna längs ner till höger, a la mary-kate's balenciaga klumpar. lycka.
måste hitta och prova de. så fina. iiiih. och de med rosett också. iiih.
just nu äger jag ungefär 1 par låga höstskor eftersom alla andra har fallit isär. jag anar oro.
så ja, nu är det skojakt för min del.

hur går er skojakt? vad bär ni i höst?


puss stacy.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!

Ja, jag säger detsamma om att hitta din blogg! Vad du skriver! Kul att få en inblick i ditt New York-liv, även om jag inte upptäckte det förrän du åkt därifrån...

Jag startade ju min blogg i förra veckan, mest på Ellinors begäran. Och helt plötsligt upptäcker jag igen hur otroligt efter jag är ;-D ALLA har ju blogg verkligen. Det är sjukt. Men som sagt roligt.

Jadu, sedan polisstationen har jag hållit mig borta från brottets bana. Bodde och arbetade i franskt kloster under hösten, sedan har jag flyttat till Göteborg och pluggat Internationell Utveckling. Nu är jag i Gamleby några månader för att tjäna pengar till en resa genom Sydostasien som jag ska göra med Ellinor i vinter. Så det händer faktiskt en del här också ;-)

Vad ska du nu göra, tillbaka i mellanmjölkens land? Blir det Västervik eller någon annanstans?

Hoppas du får det fortsatt superbra, efter att du tillåtit dig själv sörja saknaden ett tag såklart.

Kramkran
///Maria

sandra hansson sa...

darling, får du spons av canon?

stasia sa...

citronmuffin; nä. jävla idioter vägarar till och med att skicka min kamera till mig i sverige efter lagning, eftersom det bara är usa garanti. skitcanon! så jag ger upp, eller om du har några tips på klagan? har ju läst att du är väldigt duktig på att ställa folk till svars.

sandra hansson sa...

skäll ut de jävlarna, så svårt kan det ju inte vara att få kameran skickad till sverige, det går säkert fortare och kostar lika mycket som att få ut den på texas-bushen. ring någon på canon i sverige, var trevlig men bestämd och fråga om de kan hjälpa dig...